,, ,

Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Bilim-Teknoloji 30.12.2023 - 15:02, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:02 17965+ kez okundu.
 

Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?
Twitter hesabınızı askıya aldıysanız, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için bir itirazda bulunabilirsiniz. İtirazınızı, Twitter 'ın web sitesi üzerinden veya mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz. Web sitesi üzerinden itirazda bulunmak için: Twitter web sitesine gidin. Hesabınızda oturum açın. "Hesabınız ve Ayarlar"a tıklayın. "Hesabınıza erişin"e tıklayın. "Hesap askıya alınmış" seçeneğini seçin. "İtiraz"a tıklayın. İtiraz formunu doldurun. "Gönder"e tıklayın. Mobil uygulama üzerinden itirazda bulunmak için: Twitter uygulamasını açın. Profil sayfanıza gidin. "Ayarlar ve Gizlilik"e dokunun. "Hesap"a dokunun. "Hesabınıza erişin"e dokunun. "Hesap askıya alınmış" seçeneğini seçin. "İtiraz"a dokunun. İtiraz formunu doldurun. "Gönder"e dokunun. İtiraz formunu doldururken, hesabınızı askıya alma nedenini açıklayın ve hesabınızı yeniden etkinleştirmek için ne yaptığınız konusunda bilgi verin. Ayrıca, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için neden hak ettiğinizi açıklayın. Twitter, itirazınızı inceledikten sonra, hesabınızı yeniden etkinleştirip etkinleştirmeyeceğine karar verecektir. Twitter, itirazınızı 24 saat içinde veya daha kısa sürede değerlendirecektir. Hesabınız yeniden etkinleştirilirse, Twitter size bir e-posta veya bildirim gönderecektir. Hesabınız yeniden etkinleştirilmezse, Twitter size bir e-posta veya bildirim göndererek nedenini açıklayacaktır. Twitter hesabınızı askıya almasının bazı nedenleri şunlardır: Şiddet içeren, nefret dolu veya ayrımcı içerik paylaşma Sahte veya yanıltıcı içerik paylaşma Spam veya istenmeyen içerik paylaşma Hesabınızı başkalarının güvenliğini tehlikeye atacak şekilde kullanma Twitter'ın Hizmet Şartları'nı veya Topluluk Kuralları'nı ihlal etme
Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Twitter hesabınızı askıya aldıysanız, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için bir itirazda bulunabilirsiniz. İtirazınızı, Twitter 'ın web sitesi üzerinden veya mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Web sitesi üzerinden itirazda bulunmak için:

  1. Twitter web sitesine gidin.
  2. Hesabınızda oturum açın.
  3. "Hesabınız ve Ayarlar"a tıklayın.
  4. "Hesabınıza erişin"e tıklayın.
  5. "Hesap askıya alınmış" seçeneğini seçin.
  6. "İtiraz"a tıklayın.
  7. İtiraz formunu doldurun.
  8. "Gönder"e tıklayın.

Mobil uygulama üzerinden itirazda bulunmak için:

  1. Twitter uygulamasını açın.
  2. Profil sayfanıza gidin.
  3. "Ayarlar ve Gizlilik"e dokunun.
  4. "Hesap"a dokunun.
  5. "Hesabınıza erişin"e dokunun.
  6. "Hesap askıya alınmış" seçeneğini seçin.
  7. "İtiraz"a dokunun.
  8. İtiraz formunu doldurun.
  9. "Gönder"e dokunun.

İtiraz formunu doldururken, hesabınızı askıya alma nedenini açıklayın ve hesabınızı yeniden etkinleştirmek için ne yaptığınız konusunda bilgi verin. Ayrıca, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için neden hak ettiğinizi açıklayın.

Twitter, itirazınızı inceledikten sonra, hesabınızı yeniden etkinleştirip etkinleştirmeyeceğine karar verecektir. Twitter, itirazınızı 24 saat içinde veya daha kısa sürede değerlendirecektir.

Hesabınız yeniden etkinleştirilirse, Twitter size bir e-posta veya bildirim gönderecektir. Hesabınız yeniden etkinleştirilmezse, Twitter size bir e-posta veya bildirim göndererek nedenini açıklayacaktır.

Twitter hesabınızı askıya almasının bazı nedenleri şunlardır:

  • Şiddet içeren, nefret dolu veya ayrımcı içerik paylaşma
  • Sahte veya yanıltıcı içerik paylaşma
  • Spam veya istenmeyen içerik paylaşma
  • Hesabınızı başkalarının güvenliğini tehlikeye atacak şekilde kullanma
  • Twitter'ın Hizmet Şartları'nı veya Topluluk Kuralları'nı ihlal etme
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.