,, ,

Amazon Prime Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Bilim-Teknoloji 30.12.2023 - 14:53, Güncelleme: 30.12.2023 - 14:53 15113+ kez okundu.
 

Amazon Prime Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Amazon Prime Üyelik İptali Nasıl Yapılır?
Amazon Prime üyeliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Web sitesi üzerinden: Amazon web sitesine gidin. Hesabınızda oturum açın. Hesabınız ve Ayarlar sayfasına gidin. Üyeliğinizi Yönetin başlığı altında, Prime'a gidin. Üyeliği Sonlandır seçeneğine tıklayın. İptal nedeninizi seçin ve "İptali Onayla"ya tıklayın. Mobil uygulama üzerinden: Amazon uygulamasını açın. Profil sayfanıza gidin. Hesabım ve Ayarlar seçeneğine dokunun. Üyeliğinizi Yönetin başlığı altında, Prime'a dokunun. Üyeliği Sonlandır seçeneğine dokunun. İptal nedeninizi seçin ve "İptali Onayla"ya dokunun. Amazon müşteri hizmetleri aracılığıyla: Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi bildirin. İptal nedeninizi belirtin. İptal işlemini onaylamalarını isteyin. Amazon Prime üyeliğinizi iptal ettiğinizde, mevcut aboneliğinizin son gününe kadar tüm Prime ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettikten sonra, Prime Video, Prime Music ve Prime Gaming gibi hizmetlere erişiminiz kesilecektir. Amazon Prime üyeliğinizi iptal ettikten sonra, tekrar abone olmak isterseniz, herhangi bir zamanda Amazon web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden abone olabilirsiniz.
Amazon Prime Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Amazon Prime üyeliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Web sitesi üzerinden:

  1. Amazon web sitesine gidin.
  2. Hesabınızda oturum açın.
  3. Hesabınız ve Ayarlar sayfasına gidin.
  4. Üyeliğinizi Yönetin başlığı altında, Prime'a gidin.
  5. Üyeliği Sonlandır seçeneğine tıklayın.
  6. İptal nedeninizi seçin ve " İptali Onayla"ya tıklayın.

Mobil uygulama üzerinden:

  1. Amazon uygulamasını açın.
  2. Profil sayfanıza gidin.
  3. Hesabım ve Ayarlar seçeneğine dokunun.
  4. Üyeliğinizi Yönetin başlığı altında, Prime'a dokunun.
  5. Üyeliği Sonlandır seçeneğine dokunun.
  6. İptal nedeninizi seçin ve " İptali Onayla"ya dokunun.

Amazon müşteri hizmetleri aracılığıyla:

  1. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
  2. Üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi bildirin.
  3. İptal nedeninizi belirtin.
  4. İptal işlemini onaylamalarını isteyin.

Amazon Prime üyeliğinizi iptal ettiğinizde, mevcut aboneliğinizin son gününe kadar tüm Prime ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettikten sonra, Prime Video, Prime Music ve Prime Gaming gibi hizmetlere erişiminiz kesilecektir.

Amazon Prime üyeliğinizi iptal ettikten sonra, tekrar abone olmak isterseniz, herhangi bir zamanda Amazon web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden abone olabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.