,, ,

Aferin Sinüs Ne İşe Yarar? Aferin Sinüs Nasıl Kullanılır?

Sağlık 20.12.2023 - 10:44, Güncelleme: 20.12.2023 - 10:46 7924+ kez okundu.
 

Aferin Sinüs Ne İşe Yarar? Aferin Sinüs Nasıl Kullanılır?

Aferin Sinüs Ne İşe Yarar? Aferin Sinüs Nasıl Kullanılır?
Aferin Sinüs, içinde psödoefedrin ve parasetamol bulunan bir ilaçtır. Bu ilaçlar, soğuk algınlığı ve grip gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının neden olduğu semptomların giderilmesinde kullanılır. Aferin Sinüs, burun tıkanıklığı, baş ağrısı, ateş, boğaz ağrısı ve vücut ağrısı gibi semptomları tedavi eder. Aferin Sinüs'ü doktorunuzun talimatlarına göre kullanın. Genellikle yetişkinler ve 12 yaş ve üstü çocuklar için günde 3 kez 1 tablet alınır. 6-11 yaş arası çocuklar için günde 3 kez 1/2 tablet alınır. 6 yaşından küçük çocuklar için Aferin Sinüs kullanımı önerilmez. Aferin Sinüs'ü aldıktan sonra, istenmeyen bir yan etki yaşarsanız doktorunuza veya eczacınıza danışın. Yaygın yan etkiler arasında mide bulantısı, kusma, uyku hali ve baş dönmesi bulunur. Daha ciddi yan etkiler de olabilir, ancak bunlar nadirdir. Aferin Sinüs'ü almadan önce, doktorunuza veya eczacınıza danışmalısınız: Aspirin, ibuprofen veya diğer NSAİİ'lere alerjiniz varsa Yüksek tansiyonunuz, kalp hastalığınız, karaciğer hastalığınız veya böbrek hastalığınız varsa Depresyon veya psikiyatrik bir sorununuz varsa Astım veya diğer solunum yolu hastalığınız varsa Hamileyseniz veya emziriyorsanız Aferin Sinüs'ü diğer ilaçlarla birlikte alıyorsanız, doktorunuza veya eczacınıza danışın. Aferin Sinüs, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Aferin Sinüs'ü güvenli bir şekilde kullanmak için talimatlara uyun ve yalnızca doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanın.
Aferin Sinüs Ne İşe Yarar? Aferin Sinüs Nasıl Kullanılır?

Aferin Sinüs, içinde psödoefedrin ve parasetamol bulunan bir ilaçtır. Bu ilaçlar, soğuk algınlığı ve grip gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının neden olduğu semptomların giderilmesinde kullanılır. Aferin Sinüs, burun tıkanıklığı, baş ağrısı, ateş, boğaz ağrısı ve vücut ağrısı gibi semptomları tedavi eder.

Aferin Sinüs'ü doktorunuzun talimatlarına göre kullanın. Genellikle yetişkinler ve 12 yaş ve üstü çocuklar için günde 3 kez 1 tablet alınır. 6-11 yaş arası çocuklar için günde 3 kez 1/2 tablet alınır. 6 yaşından küçük çocuklar için Aferin Sinüs kullanımı önerilmez.

Aferin Sinüs'ü aldıktan sonra, istenmeyen bir yan etki yaşarsanız doktorunuza veya eczacınıza danışın. Yaygın yan etkiler arasında mide bulantısı, kusma, uyku hali ve baş dönmesi bulunur. Daha ciddi yan etkiler de olabilir, ancak bunlar nadirdir.

Aferin Sinüs'ü almadan önce, doktorunuza veya eczacınıza danışmalısınız:

  • Aspirin, ibuprofen veya diğer NSAİİ'lere alerjiniz varsa
  • Yüksek tansiyonunuz, kalp hastalığınız, karaciğer hastalığınız veya böbrek hastalığınız varsa
  • Depresyon veya psikiyatrik bir sorununuz varsa
  • Astım veya diğer solunum yolu hastalığınız varsa
  • Hamileyseniz veya emziriyorsanız

Aferin Sinüs'ü diğer ilaçlarla birlikte alıyorsanız, doktorunuza veya eczacınıza danışın. Aferin Sinüs, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir.

Aferin Sinüs'ü güvenli bir şekilde kullanmak için talimatlara uyun ve yalnızca doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.