,, ,

4n1k dizi konusu

Tv-Dünyası 13.07.2023 - 16:49, Güncelleme: 13.07.2023 - 16:49 3601+ kez okundu.
 

4n1k dizi konusu

4n1k 2 dizi izle, 4n1k 2 izle dizi, 4n1k dizi 1 bölüm, 4n1k dizi 1 bölüm full izle, 4n1k dizi 1 bölüm izle, 4n1k dizi 2 sezon ne zaman, 4n1k dizi bölümleri, 4n1k dizi fox, 4n1k dizi fragman, 4n1k dizi izle, 4n1k dizi müziği, 4n1k dizi müziği indir, 4n1k dizi oluyor, 4n1k dizi serisi, 4n1k dizi son bölüm, 4n1k dizi yeni başlangıçlar, 4n1k ilk aşk dizi, 4n1k ilk aşk dizi izle, 4n1k izle dizi, 4n1k ne zaman dizi olacak, 4n1k ne zaman dizi oluyor
4N1K , FOX TV’de yayınlanan gençlik dizisidir. Dizi , Büşra Yılmaz ’ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Daha önce iki filmi de çekilen 4N1K , 2018 yılında televizyona uyarlanmıştır. 4N1K dizi konusu şöyle özetlenebilir: Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir… Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: 4N1K 4N1K dizi oyuncuları şunlardır: Gözde Mutluer (Yaprak Ayvaz): Etrafındaki kızlara pek benzemeyen, alerjik nezlesi olan, dört erkek arkadaşıyla büyüyen ve Barış’a aşık olan kız. Hasan Denizyaran (Ali Tekelioğlu): Yaprak’a çocukluğundan beri aşık olan ama bunu söyleyemeyen, zeki ve komik olan erkek arkadaşı. Burak Yörük (Barış Yılmaz): Yaprak’ın hayatına giren gizemli ve yakışıklı genç. Yaprak’la oyunlar oynayarak onu kendine aşık etmeye çalışır. Sina Özer (Gökhan Öztürk): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Sporcu ve yakışıklıdır. Sinem’e aşıktır. Buse Narcı (Sinem Akman): Yaprak’ın en yakın kız arkadaşı. Güzelliğiyle dikkat çeker. Gökhan’a aşıktır. Cemrehan Karakaş (Oğuz Kaan Öztürk): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Zengin ve şımarık bir ailenin oğludur. Duygusal ve romantiktir. Berke Bük (Yunus Emre Yıldırımer): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Bilgisayar ve teknoloji meraklısıdır. Zeynep’e aşıktır. Turan Cihan Şimşek (Murat Ayvaz): Yaprak’ın babası. Eski bir rock müzisyenidir. Eşi Oya’yı çok sever
4n1k 2 dizi izle, 4n1k 2 izle dizi, 4n1k dizi 1 bölüm, 4n1k dizi 1 bölüm full izle, 4n1k dizi 1 bölüm izle, 4n1k dizi 2 sezon ne zaman, 4n1k dizi bölümleri, 4n1k dizi fox, 4n1k dizi fragman, 4n1k dizi izle, 4n1k dizi müziği, 4n1k dizi müziği indir, 4n1k dizi oluyor, 4n1k dizi serisi, 4n1k dizi son bölüm, 4n1k dizi yeni başlangıçlar, 4n1k ilk aşk dizi, 4n1k ilk aşk dizi izle, 4n1k izle dizi, 4n1k ne zaman dizi olacak, 4n1k ne zaman dizi oluyor

4N1K , FOX TV’de yayınlanan gençlik dizisidir. Dizi , Büşra Yılmaz ’ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Daha önce iki filmi de çekilen 4N1K , 2018 yılında televizyona uyarlanmıştır.

4N1K dizi konusu şöyle özetlenebilir:

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir… Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: 4N1K

4N1K dizi oyuncuları şunlardır:

  • Gözde Mutluer (Yaprak Ayvaz): Etrafındaki kızlara pek benzemeyen, alerjik nezlesi olan, dört erkek arkadaşıyla büyüyen ve Barış’a aşık olan kız.
  • Hasan Denizyaran (Ali Tekelioğlu): Yaprak’a çocukluğundan beri aşık olan ama bunu söyleyemeyen, zeki ve komik olan erkek arkadaşı.
  • Burak Yörük (Barış Yılmaz): Yaprak’ın hayatına giren gizemli ve yakışıklı genç. Yaprak’la oyunlar oynayarak onu kendine aşık etmeye çalışır.
  • Sina Özer (Gökhan Öztürk): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Sporcu ve yakışıklıdır. Sinem’e aşıktır.
  • Buse Narcı (Sinem Akman): Yaprak’ın en yakın kız arkadaşı. Güzelliğiyle dikkat çeker. Gökhan’a aşıktır.
  • Cemrehan Karakaş (Oğuz Kaan Öztürk): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Zengin ve şımarık bir ailenin oğludur. Duygusal ve romantiktir.
  • Berke Bük (Yunus Emre Yıldırımer): Yaprak’ın erkek arkadaşlarından biri. Bilgisayar ve teknoloji meraklısıdır. Zeynep’e aşıktır.
  • Turan Cihan Şimşek (Murat Ayvaz): Yaprak’ın babası. Eski bir rock müzisyenidir. Eşi Oya’yı çok sever
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.