,, ,

1 WhatsApp’ı 2 Telefonda Kullanma Android’de Nasıl Yapılır?

Bilim-Teknoloji 14.10.2023 - 10:13, Güncelleme: 14.10.2023 - 10:13 10570+ kez okundu.
 

1 WhatsApp’ı 2 Telefonda Kullanma Android’de Nasıl Yapılır?

1 WhatsApp’ı 2 Telefonda Kullanma Android’de Nasıl Yapılır?
Android cihazlarda WhatsApp 'ı aynı anda iki telefonda kullanmanın iki yolu vardır: 1. Dual Messenger özelliğini kullanarak Bazı Android cihazlar, WhatsApp 'ı klonlamak için Dual Messenger özelliğini sunar. Bu özellik, aynı uygulamayı iki farklı hesap için kullanmanıza olanak tanır. Dual Messenger özelliğini kullanarak WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izleyin: Cihazınızın ayarlarına gidin. Uygulamalar ve bildirimler veya Uygulamalar bölümüne gidin. WhatsApp'ı bulun ve üzerine dokunun. Gelişmiş veya Diğer seçenekler bölümüne gidin. Dual Messenger seçeneğine dokunun. WhatsApp (2) seçeneğine dokunun. Devam seçeneğine dokunun. WhatsApp'ın ikinci bir kopyası yüklenecektir. İkinci WhatsApp uygulamasını açın ve hesabınızı doğrulayın. 2. Üçüncü taraf bir uygulama kullanarak Dual Messenger özelliğini desteklemeyen Android cihazlarda, WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için üçüncü taraf bir uygulama kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, WhatsApp'ı klonlamak ve aynı anda iki farklı hesap için kullanmanıza olanak tanır. Piyasada birçok üçüncü taraf WhatsApp klon uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalardan bazıları şunlardır: Parallel Space Clone App App Cloner Bu uygulamaların çoğu ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak, bazı premium özellikler sunabilirler. Üçüncü taraf bir uygulama kullanarak WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izleyin: Uygulamayı Google Play Store'dan indirin ve yükleyin. Uygulamayı açın ve WhatsApp'ı klonlamak istediğiniz uygulamayı seçin. Uygulama, WhatsApp'ı klonlayacaktır. Klonlanmış WhatsApp uygulamasını açın ve hesabınızı doğrulayın. WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmanın bazı dezavantajları vardır. Örneğin, iki telefonda aynı anda aynı mesajı gönderemezsiniz. Ayrıca, iki telefonda aynı anda aynı grup sohbetlerine katılamazsınız.
1 WhatsApp’ı 2 Telefonda Kullanma Android’de Nasıl Yapılır?

Android cihazlarda WhatsApp 'ı aynı anda iki telefonda kullanmanın iki yolu vardır:

1. Dual Messenger özelliğini kullanarak

Bazı Android cihazlar, WhatsApp 'ı klonlamak için Dual Messenger özelliğini sunar. Bu özellik, aynı uygulamayı iki farklı hesap için kullanmanıza olanak tanır. Dual Messenger özelliğini kullanarak WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Cihazınızın ayarlarına gidin.
  2. Uygulamalar ve bildirimler veya Uygulamalar bölümüne gidin.
  3. WhatsApp'ı bulun ve üzerine dokunun.
  4. Gelişmiş veya Diğer seçenekler bölümüne gidin.
  5. Dual Messenger seçeneğine dokunun.
  6. WhatsApp (2) seçeneğine dokunun.
  7. Devam seçeneğine dokunun.
  8. WhatsApp'ın ikinci bir kopyası yüklenecektir.
  9. İkinci WhatsApp uygulamasını açın ve hesabınızı doğrulayın.

2. Üçüncü taraf bir uygulama kullanarak

Dual Messenger özelliğini desteklemeyen Android cihazlarda, WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için üçüncü taraf bir uygulama kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, WhatsApp'ı klonlamak ve aynı anda iki farklı hesap için kullanmanıza olanak tanır.

Piyasada birçok üçüncü taraf WhatsApp klon uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalardan bazıları şunlardır:

  • Parallel Space
  • Clone App
  • App Cloner

Bu uygulamaların çoğu ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak, bazı premium özellikler sunabilirler.

Üçüncü taraf bir uygulama kullanarak WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmaya başlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Uygulamayı Google Play Store'dan indirin ve yükleyin.
  2. Uygulamayı açın ve WhatsApp'ı klonlamak istediğiniz uygulamayı seçin.
  3. Uygulama, WhatsApp'ı klonlayacaktır.
  4. Klonlanmış WhatsApp uygulamasını açın ve hesabınızı doğrulayın.

WhatsApp'ı 2 telefonda kullanmanın bazı dezavantajları vardır. Örneğin, iki telefonda aynı anda aynı mesajı gönderemezsiniz. Ayrıca, iki telefonda aynı anda aynı grup sohbetlerine katılamazsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.