,, ,

1 Milyon Mehmet Hastalığı Nedir? 1 Milyon Mehmet Kimdir, Nerede Yaşıyor?

Gündem 12.07.2023 - 16:19, Güncelleme: 12.07.2023 - 16:24 4476+ kez okundu.
 

1 Milyon Mehmet Hastalığı Nedir? 1 Milyon Mehmet Kimdir, Nerede Yaşıyor?

1 Milyon Mehmet Hastalığı Nedir? 1 Milyon Mehmet Kimdir, Nerede Yaşıyor?
1 Milyon Mehmet ,  gerçek adıyla Mehmet Bucak , Mersin ’de yaşayan bir sosyal medya fenomenidir. 1968 yılında Mersin’de doğmuş ve 52 yaşındadır. Çocukluk yıllarında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle sosyal hayattan uzak kalmış, işlerinin kötü gitmesi ve akli dengesinin bozulması nedeniyle sokaklarda dilenmeye başlamıştır. 1 Milyon Mehmet lakabını, sokaktaki insanlardan “1 milyonun var mı?” diye para istemesinden almıştır. Bu lakapla tanınan Mehmet Bucak , onun durumuna üzülen bir esnaf olan Ahmet Yağmur ’un yardımıyla sosyal medyada ünlenmiştir. Ahmet Yağmur, Mehmet Bucak için YouTube ve Instagram hesapları açmış ve onun videolarını paylaşmıştır. Bu videolar sayesinde Mehmet Bucak, kısa sürede binlerce takipçi kazanmıştır. 1 Milyon Mehmet, 2021 yılında Demet Akalın ve Alişan ’ın sunduğu “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programına konuk olmuştur. Programda şarkı söyleyen Mehmet Bucak , program sonunda aceleyle stüdyodan çıkarılmasıyla tepki çekmiştir. Bu olayın ardından birçok ünlü isim de Mehmet Bucak ’a destek vermiştir.
1 Milyon Mehmet Hastalığı Nedir? 1 Milyon Mehmet Kimdir, Nerede Yaşıyor?

1 Milyon Mehmet ,  gerçek adıyla Mehmet Bucak , Mersin ’de yaşayan bir sosyal medya fenomenidir. 1968 yılında Mersin’de doğmuş ve 52 yaşındadır. Çocukluk yıllarında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle sosyal hayattan uzak kalmış, işlerinin kötü gitmesi ve akli dengesinin bozulması nedeniyle sokaklarda dilenmeye başlamıştır.

1 Milyon Mehmet lakabını, sokaktaki insanlardan “1 milyonun var mı?” diye para istemesinden almıştır. Bu lakapla tanınan Mehmet Bucak , onun durumuna üzülen bir esnaf olan Ahmet Yağmur ’un yardımıyla sosyal medyada ünlenmiştir. Ahmet Yağmur, Mehmet Bucak için YouTube ve Instagram hesapları açmış ve onun videolarını paylaşmıştır. Bu videolar sayesinde Mehmet Bucak, kısa sürede binlerce takipçi kazanmıştır.

1 Milyon Mehmet, 2021 yılında Demet Akalın ve Alişan ’ın sunduğu “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah” programına konuk olmuştur. Programda şarkı söyleyen Mehmet Bucak , program sonunda aceleyle stüdyodan çıkarılmasıyla tepki çekmiştir. Bu olayın ardından birçok ünlü isim de Mehmet Bucak ’a destek vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.