,, ,

Zeynep Turan’ın Yeni Yıla Notlar Düşen Kitabı “2023 Karar” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Kitap 16.11.2022 - 13:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 13:22 23039+ kez okundu.
 

Zeynep Turan’ın Yeni Yıla Notlar Düşen Kitabı “2023 Karar” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Zeynep Turan’ın Yeni Yıla Notlar Düşen Kitabı “2023 Karar” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!
Astrolog Zeynep Turan ’ın herkesin merakla beklediği yeni yıl ile ilgili detaylı açıklamalara yer veren kitabı “2023 Karar”, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini aldı.   Türkiye’nin kaderini belirleyeceğine inanılan 2023 yılı yaklaşırken, bu yeni dönemde ülkemizi ve dünyayı bekleyen gelişmelerin anlatıldığı “2023 Karar” okurlarıyla buluşuyor. Zeynep Turan’ın, her burcu tek tek ele aldığı ve Türkiye’yi bekleyen olayları maddeler hâlinde açıkladığı yeni kitabı “2023 Karar” gündeme ilişkin de öngörülerde bulunuyor.   Zeynep Turan, onlarca soru işareti ve seçim telaşıyla hazırlandığımız yeni yılda neler olacağını, sandıktan ne çıkacağını, piyasalardaki buhranın ne zaman biteceğini ve mülteci sorununun hangi noktaya varacağını “2023 Karar”da ayrıntılı olarak aktarıyor. Yeni yılın merakla beklenen kitabında dünya gündemini de değerlendiren Turan olası krizler, enerji savaşları ve salgın hastalıklar gibi konuları büyük bir titizlikle işliyor.   Ekonomik sıkıntılar içerisindeki Türkiye’nin yeni yılda kendisini bulacağı ortamın yanı sıra burçların başına gelecek olaylar hakkında ay bazlı tahminlerde bulunan “2023 Karar” aşk, başarı, sağlık gibi konularda yaşanacakları gezegenlerin konumuna göre ustaca yorumluyor. Zeynep Turan, 2023 yılında yalnızlıktan kurtulacak ve kariyerinde atılım yapacak burçları da tarih vererek açıklıyor.    İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanan “2023 Karar” geleceğe ayna tutarak, yeni yıla hazırlıksız girmek istemeyen okurların beğenisine sunuluyor.     Kitap Hakkında ... Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor.  ... Zelenski kendine düşen rolü tamamlayacak.  ... Boğa burçları, “Son Gülen İyi Güler” diyeceksiniz.  ... Türkiye, Suriye’ye genişleyecek.  ... Çin’in Tayvan’ı nasıl işgal edeceğini 2023’te izleyeceğiz.  ... Pasifik’te büyüyen savaş “Süper Güç” kavramını sarsıntıya uğratacak.  ... 21. yüzyılın eteklerinde zorunlu göç çağı kavramını kabul edeceğiz.  ... 2023 Ekim’inde dünyanın içerisinde bulunduğu ateş çemberi her geçen gün daha da genişleyecek.  ... Oğlak burçları bir çağı kapatacak!  ... Süveyş Kanalı’nı genişletme çalışmalarında Çin başrolde olacak.  ... 1984-1998 yılları arasında doğanların gölgeli yılları bitiyor.  ... Sosyal medya platformları insanlığa sınırsız alanlar açmak için etik değerlerin sınırlarını zorlayacak.  ... Kova burçları! Sizin döneminiz başlıyor.  ... Yeni Dünya kadın liderlerle tanışacak.  ... Türkiye “Karar” alacak!     Künye Yayın Direktörü: Mehmet Bozkurt Editör: Ezgi Hotalak  Kapak Tasarım: Gilas Coşkun – Bahar Ata Sayfa Tasarım: Beyzanur Karabulut Sayfa Sayısı: 448
Zeynep Turan’ın Yeni Yıla Notlar Düşen Kitabı “2023 Karar” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Astrolog Zeynep Turan ’ın herkesin merakla beklediği yeni yıl ile ilgili detaylı açıklamalara yer veren kitabı “2023 Karar”, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini aldı.

 

Türkiye’nin kaderini belirleyeceğine inanılan 2023 yılı yaklaşırken, bu yeni dönemde ülkemizi ve dünyayı bekleyen gelişmelerin anlatıldığı “2023 Karar” okurlarıyla buluşuyor. Zeynep Turan’ın, her burcu tek tek ele aldığı ve Türkiye’yi bekleyen olayları maddeler hâlinde açıkladığı yeni kitabı “2023 Karar” gündeme ilişkin de öngörülerde bulunuyor.

 

Zeynep Turan, onlarca soru işareti ve seçim telaşıyla hazırlandığımız yeni yılda neler olacağını, sandıktan ne çıkacağını, piyasalardaki buhranın ne zaman biteceğini ve mülteci sorununun hangi noktaya varacağını “2023 Karar”da ayrıntılı olarak aktarıyor. Yeni yılın merakla beklenen kitabında dünya gündemini de değerlendiren Turan olası krizler, enerji savaşları ve salgın hastalıklar gibi konuları büyük bir titizlikle işliyor.

 

Ekonomik sıkıntılar içerisindeki Türkiye’nin yeni yılda kendisini bulacağı ortamın yanı sıra burçların başına gelecek olaylar hakkında ay bazlı tahminlerde bulunan “2023 Karar” aşk, başarı, sağlık gibi konularda yaşanacakları gezegenlerin konumuna göre ustaca yorumluyor. Zeynep Turan, 2023 yılında yalnızlıktan kurtulacak ve kariyerinde atılım yapacak burçları da tarih vererek açıklıyor. 

 

İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanan “2023 Karar” geleceğe ayna tutarak, yeni yıla hazırlıksız girmek istemeyen okurların beğenisine sunuluyor.

 

 

Kitap Hakkında

... Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor. 

... Zelenski kendine düşen rolü tamamlayacak. 

... Boğa burçları, “Son Gülen İyi Güler” diyeceksiniz. 

... Türkiye, Suriye’ye genişleyecek. 

... Çin’in Tayvan’ı nasıl işgal edeceğini 2023’te izleyeceğiz. 

... Pasifik’te büyüyen savaş “Süper Güç” kavramını sarsıntıya uğratacak. 

... 21. yüzyılın eteklerinde zorunlu göç çağı kavramını kabul edeceğiz. 

... 2023 Ekim’inde dünyanın içerisinde bulunduğu ateş çemberi her geçen gün daha da genişleyecek. 

... Oğlak burçları bir çağı kapatacak! 

... Süveyş Kanalı’nı genişletme çalışmalarında Çin başrolde olacak. 

... 1984-1998 yılları arasında doğanların gölgeli yılları bitiyor. 

... Sosyal medya platformları insanlığa sınırsız alanlar açmak için etik değerlerin sınırlarını zorlayacak. 

... Kova burçları! Sizin döneminiz başlıyor. 

... Yeni Dünya kadın liderlerle tanışacak. 

... Türkiye “Karar” alacak!

 

 

Künye

Yayın Direktörü: Mehmet Bozkurt

Editör: Ezgi Hotalak 

Kapak Tasarım: Gilas Coşkun – Bahar Ata

Sayfa Tasarım: Beyzanur Karabulut

Sayfa Sayısı: 448

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.