,, ,

Yargı Dizisi ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 29.04.2022 - 09:54, Güncelleme: 29.04.2022 - 09:54 15544+ kez okundu.
 

Yargı Dizisi ve Oyuncuları

Yargı dizisi Ay Yapım tarafından izleyiciye sunulan ve ilk sezonu içinde olan bir dizidir.
Ali Bilgin tarafından yönetilen dizinin senaristliğini Sema Ergenekon üstlenmiştir. 19 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi izleyiciler tarafından kısa sürede benimsenmiştir. Başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ’nun paylaştığı dizi psikolojik gerilim ve polisiye türündedir. Kanal D ile yayın hayatına başlamıştır.   Yargı Dizisi Konusu   İdealist bir savcı olan Ilgaz ile avukat Ceylin’in yolları bir cinayet sonucunda kesişiyor. Bu cinayetin diğer yüzü ise ikisini de bir şekilde yakından ilgilendiriyor olması. Bu iki idealist ve zıt karakterin hikayesini anlatan dizi oldukça sürükleyici. Savcı Ilgaz kural tanımaz bir savcı olmasıyla ünlüyken Avukat Ceylin ise dikbaşlı ve cesur olmasıyla biliniyor. Birbirine oldukça zıt olan bu karakterlerin karmaşık ve çekişmeli ilişkilerini konu alıyor dizi.   Yargı Dizisi Oyuncuları   Ilgaz Kaya (Kaan Urgancıoğlu): Kurallara bağlılığıyla bilinen bir savcı. Çalışma yaşamında oldukça profesyonel olan Ilgaz, aile yaşamında sevgi doludur. Kardeşi Çınar ile karmaşık bir ilişkisi olmasına karşın diğer kardeşi Defne ile oldukça yakın ve sevgi dolu bir ilişkisi vardır. Aynı zamanda tam bir doğa tutkunudur.   Ceylin Erguvan (Pınar Deniz): Gözüpek bir avukat olan Ceylin kural tanımazlığıyla bilinir. Doğru olduğuna inandığı değerler için elinden geleni yapmaktan çekinmez. Babası Zafer ile yakın bir ilişkisi vardır. Kız kardeşi İnci’ye de oldukça düşkündür ve onun için her şeyi yapar.   Metin Kaya (Hüseyin Avni Danyal): Ilgaz’ın babasıdır. Cinayet büro amiridir ve Ilgaz’ın da ondan aldığı dürüstlüğü ile bilinir. Çınar’la mesafeli bir ilişkisi vardır çünkü eşinin vefatından onu sorumlu tutmaktadır.   Yekta Tilmen (Uğur Polat): Tilmen Hukuk’un kurucusudur. Kirli işlerdeki başarısıyla bilinir. Tam bir para aşığı olan Yekta oğlu Engin’le uyuşmazlıklar yaşamaktadır.
Yargı dizisi Ay Yapım tarafından izleyiciye sunulan ve ilk sezonu içinde olan bir dizidir.

Ali Bilgin tarafından yönetilen dizinin senaristliğini Sema Ergenekon üstlenmiştir. 19 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi izleyiciler tarafından kısa sürede benimsenmiştir. Başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ’nun paylaştığı dizi psikolojik gerilim ve polisiye türündedir. Kanal D ile yayın hayatına başlamıştır.

 

Yargı Dizisi Konusu

 

İdealist bir savcı olan Ilgaz ile avukat Ceylin’in yolları bir cinayet sonucunda kesişiyor. Bu cinayetin diğer yüzü ise ikisini de bir şekilde yakından ilgilendiriyor olması. Bu iki idealist ve zıt karakterin hikayesini anlatan dizi oldukça sürükleyici. Savcı Ilgaz kural tanımaz bir savcı olmasıyla ünlüyken Avukat Ceylin ise dikbaşlı ve cesur olmasıyla biliniyor. Birbirine oldukça zıt olan bu karakterlerin karmaşık ve çekişmeli ilişkilerini konu alıyor dizi.

 

Yargı Dizisi Oyuncuları

 

Ilgaz Kaya (Kaan Urgancıoğlu): Kurallara bağlılığıyla bilinen bir savcı. Çalışma yaşamında oldukça profesyonel olan Ilgaz, aile yaşamında sevgi doludur. Kardeşi Çınar ile karmaşık bir ilişkisi olmasına karşın diğer kardeşi Defne ile oldukça yakın ve sevgi dolu bir ilişkisi vardır. Aynı zamanda tam bir doğa tutkunudur.

 

Ceylin Erguvan (Pınar Deniz): Gözüpek bir avukat olan Ceylin kural tanımazlığıyla bilinir. Doğru olduğuna inandığı değerler için elinden geleni yapmaktan çekinmez. Babası Zafer ile yakın bir ilişkisi vardır. Kız kardeşi İnci’ye de oldukça düşkündür ve onun için her şeyi yapar.

 

Metin Kaya (Hüseyin Avni Danyal): Ilgaz’ın babasıdır. Cinayet büro amiridir ve Ilgaz’ın da ondan aldığı dürüstlüğü ile bilinir. Çınar’la mesafeli bir ilişkisi vardır çünkü eşinin vefatından onu sorumlu tutmaktadır.

 

Yekta Tilmen (Uğur Polat): Tilmen Hukuk’un kurucusudur. Kirli işlerdeki başarısıyla bilinir. Tam bir para aşığı olan Yekta oğlu Engin’le uyuşmazlıklar yaşamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.