,, ,

Ya Çok Seversen konusu ne? Ya Çok Seversen ne zaman başlıyor?

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 16:02, Güncelleme: 17.06.2023 - 16:06 5523+ kez okundu.
 

Ya Çok Seversen konusu ne? Ya Çok Seversen ne zaman başlıyor?

Ya Çok Seversen konusu ne? Ya Çok Seversen ne zaman başlıyor? Ya Çok Seversen Oyuncuları?
Ya Çok Seversen , Kanal D ’nin yeni romantik komedi dizisi olarak 6 Temmuz Perşembe 20.00’da başlayacak. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin , senaryosu ise Kübra Sülün tarafından yazılmış. Dizinin konusu, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı ve sosyal medyada beğeni topladı Ya Çok Seversen dizisinin oyuncuları ve karakterleri şöyle: Kerem Bürsin (Oğuz Alaca): 15 yaşından beri Amerika’da yaşayan, kimseye güven duymayan, başarılı bir iş adamı. Hafsanur Sancaktutan (Leyla): Gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan, hayat dolu bir genç kız. Hatice Aslan (Füsun Alaca): Oğuz’un annesi, zengin ve soğuk bir kadın. Şerif Erol (İlter): Oğuz’un babası, Füsun’un kocası, işkolik ve otoriter bir adam. Cemre Ebuzziya : Oğuz’un eski sevgilisi, hırslı ve entrikacı bir kadın. Nazmi Kırık : Leyla’nın sahte babası, dolandırıcı ve serseri bir adam. Aziz Caner İnan : Oğuz’un en yakın arkadaşı ve iş ortağı, sempatik ve komik bir adam. Mine Kılıç : Leyla’nın sahte annesi, Nazmi’nin eşi, saf ve iyi kalpli bir kadın. Oğulcan Arman Uslu : Oğuz’un küçük kardeşi, asi ve sorunlu bir genç. Durukan Çelikkaya (Barış): Leyla’nın çocukluk arkadaşı, ona aşık olan, sadık ve fedakar bir genç. Lara Pera Aslan : Oğuz’un yeğeni, Füsun’un torunu, tatlı ve zeki bir kız çocuğu. Özgün Akaçca : Oğuz’un şoförü ve koruması, güvenilir ve cesur bir adam. Adin Külçe : Leyla’nın sahte kardeşi, Nazmi ve Mine’nin oğlu, yaramaz ve akıllı bir çocuk.  
Ya Çok Seversen konusu ne? Ya Çok Seversen ne zaman başlıyor? Ya Çok Seversen Oyuncuları?

Ya Çok Seversen , Kanal D ’nin yeni romantik komedi dizisi olarak 6 Temmuz Perşembe 20.00’da başlayacak. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin , senaryosu ise Kübra Sülün tarafından yazılmış. Dizinin konusu, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı ve sosyal medyada beğeni topladı

Ya Çok Seversen dizisinin oyuncuları ve karakterleri şöyle:

Kerem Bürsin (Oğuz Alaca): 15 yaşından beri Amerika’da yaşayan, kimseye güven duymayan, başarılı bir iş adamı.
Hafsanur Sancaktutan (Leyla): Gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan, hayat dolu bir genç kız.
Hatice Aslan (Füsun Alaca): Oğuz’un annesi, zengin ve soğuk bir kadın.
Şerif Erol (İlter): Oğuz’un babası, Füsun’un kocası, işkolik ve otoriter bir adam.
Cemre Ebuzziya : Oğuz’un eski sevgilisi, hırslı ve entrikacı bir kadın.
Nazmi Kırık : Leyla’nın sahte babası, dolandırıcı ve serseri bir adam.
Aziz Caner İnan : Oğuz’un en yakın arkadaşı ve iş ortağı, sempatik ve komik bir adam.
Mine Kılıç : Leyla’nın sahte annesi, Nazmi’nin eşi, saf ve iyi kalpli bir kadın.
Oğulcan Arman Uslu : Oğuz’un küçük kardeşi, asi ve sorunlu bir genç.
Durukan Çelikkaya (Barış): Leyla’nın çocukluk arkadaşı, ona aşık olan, sadık ve fedakar bir genç.
Lara Pera Aslan : Oğuz’un yeğeni, Füsun’un torunu, tatlı ve zeki bir kız çocuğu.
Özgün Akaçca : Oğuz’un şoförü ve koruması, güvenilir ve cesur bir adam.
Adin Külçe : Leyla’nın sahte kardeşi, Nazmi ve Mine’nin oğlu, yaramaz ve akıllı bir çocuk.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.