,, ,

Uğur Poyraz Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 16:51, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:51 5880+ kez okundu.
 

Uğur Poyraz Kimdir?

Uğur Poyraz Kimdir? Uğur Poyraz Ne Mezunu? Uğur Poyraz Hayatı ve Biyografisi
Uğur Poyraz 4 Ekim 1977 tarihinde Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uğur Poyraz Ne Mezunu? Uğur Poyraz Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Uğur Poyraz Hayatı ve Biyografisi Uğur Poyraz 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başlamıştır. 2019 yılında İYİ Parti'ye katılmıştır. 2019-2023 yılları arasında İYİ Parti Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır. 2023 yılında yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçilmiştir. Uğur Poyraz Anayasa Hukuku, Sınıraşan Suçlar ve Örgütlü Suçlar konularında uzman bir avukattır. Ayrıca, turizm ve sağlık alanlarında da çeşitli yatırımları bulunmaktadır. Uğur Poyraz evli ve bir çocuk babasıdır. Uğur Poyraz 'ın Başarıları İYİ Parti Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır. 2023 yılında yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçilmiştir. Uğur Poyraz 'ın Faaliyetleri Anayasa Hukuku, Sınıraşan Suçlar ve Örgütlü Suçlar konularında uzman bir avukattır. Turizm ve sağlık alanlarında çeşitli yatırımları bulunmaktadır.
Uğur Poyraz Kimdir? Uğur Poyraz Ne Mezunu? Uğur Poyraz Hayatı ve Biyografisi

Uğur Poyraz 4 Ekim 1977 tarihinde Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Uğur Poyraz Ne Mezunu?

Uğur Poyraz Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Uğur Poyraz Hayatı ve Biyografisi

Uğur Poyraz 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başlamıştır. 2019 yılında İYİ Parti'ye katılmıştır. 2019-2023 yılları arasında İYİ Parti Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır. 2023 yılında yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçilmiştir.

Uğur Poyraz Anayasa Hukuku, Sınıraşan Suçlar ve Örgütlü Suçlar konularında uzman bir avukattır. Ayrıca, turizm ve sağlık alanlarında da çeşitli yatırımları bulunmaktadır.

Uğur Poyraz evli ve bir çocuk babasıdır.

Uğur Poyraz 'ın Başarıları

  • İYİ Parti Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır.
  • 2023 yılında yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçilmiştir.

Uğur Poyraz 'ın Faaliyetleri

  • Anayasa Hukuku, Sınıraşan Suçlar ve Örgütlü Suçlar konularında uzman bir avukattır.
  • Turizm ve sağlık alanlarında çeşitli yatırımları bulunmaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.