,, ,

Türkiye-AB İlişkilerinde Gümrük Birliği Çalıştayı

Gündem 30.01.2024 - 14:54, Güncelleme: 30.01.2024 - 14:56 3613+ kez okundu.
 

Türkiye-AB İlişkilerinde Gümrük Birliği Çalıştayı

16 Şubat’ta İKV ve BDU tarafından düzenlenecek Gümrük Birliği çalıştayı, Türkiye-AB ilişkilerine katkı sağlayacak. Katılım için İKV ile iletişime geçilebilir.
Türkiye-Avrupa Birliği (AB) arasındaki 60 yıllık ilişkilerde Türkiye için “ Gümrük Birliği ” her zaman önem kazanmıştır. “Gümrük Birliği” gerek millet nezdinde, gerekse ekonomik büyüme-kalkınma anlamında Türkiye-AB ilişkilerinin stratejik yönününde belirleyici olmaktadır.  İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) ile Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği (BDU) tarafından 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan “Gümrük Birliği” çalıştayı Türkiye-AB ilişkilerine ve ülkemize birçok açıdan katkıda bulunacaktır.  Çalıştay’a katılmak isteyenler İktisadi Kalkınma Vakfı ile iletişime geçebilir ve kayıt yapabilirler.  News Findy Haber Merkezi olarak, çalıştaya katkıda bulunan kurumlara, kuruluşlara ve kişilere başarılar dileriz. Ali Geniş News Findy Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni
16 Şubat’ta İKV ve BDU tarafından düzenlenecek Gümrük Birliği çalıştayı, Türkiye-AB ilişkilerine katkı sağlayacak. Katılım için İKV ile iletişime geçilebilir.

Türkiye-Avrupa Birliği (AB) arasındaki 60 yıllık ilişkilerde Türkiye için “ Gümrük Birliği ” her zaman önem kazanmıştır. “Gümrük Birliği” gerek millet nezdinde, gerekse ekonomik büyüme-kalkınma anlamında Türkiye-AB ilişkilerinin stratejik yönününde belirleyici olmaktadır. 

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) ile Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği (BDU) tarafından 16 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan “Gümrük Birliği” çalıştayı Türkiye-AB ilişkilerine ve ülkemize birçok açıdan katkıda bulunacaktır. 


Çalıştay’a katılmak isteyenler İktisadi Kalkınma Vakfı ile iletişime geçebilir ve kayıt yapabilirler. 


News Findy Haber Merkezi olarak, çalıştaya katkıda bulunan kurumlara, kuruluşlara ve kişilere başarılar dileriz.

Ali Geniş

News Findy Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.