,, ,

The Best Hit Konusu

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 17:29, Güncelleme: 17.06.2023 - 17:29 9063+ kez okundu.
 

The Best Hit Konusu

The Best Hit Konusu
The Best Hit , 2017 yılında yayınlanmış bir Güney Kore dizisidir. Dizi, hayallerini gerçekleştirebilmek için eğlence dünyasında bir yer edinmeye çalışan yirmili yaşlardaki gençlerin hikayesini anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Yoon Si Yoon , Kim Min Jae , Cha Tae Hyun ve Lee Se Young yer almaktadır. Dizinin yönetmenliğini Cha Tae Hyun ve Yoo Ho Jin yapmıştır. Dizinin senaryosu ise Lee Young Chul tarafından yazılmıştır. Dizi, 1994 yılında kaybolan eski bir idol olan Yoo Hyun Jae ( Yoon Si Yoon ) ile onunla aynı çatı altında yaşayan Lee Ji Hoon ( Kim Min Jae ) ve Choi Woo Seung ( Lee Se Young ) arasındaki ilişkileri konu alır. Dizi, hem komedi hem de dram unsurları içeren bir türdür. Dizi, toplam 32 bölümden oluşmaktadır
The Best Hit Konusu

The Best Hit , 2017 yılında yayınlanmış bir Güney Kore dizisidir. Dizi, hayallerini gerçekleştirebilmek için eğlence dünyasında bir yer edinmeye çalışan yirmili yaşlardaki gençlerin hikayesini anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Yoon Si Yoon , Kim Min Jae , Cha Tae Hyun ve Lee Se Young yer almaktadır.

Dizinin yönetmenliğini Cha Tae Hyun ve Yoo Ho Jin yapmıştır. Dizinin senaryosu ise Lee Young Chul tarafından yazılmıştır. Dizi, 1994 yılında kaybolan eski bir idol olan Yoo Hyun Jae ( Yoon Si Yoon ) ile onunla aynı çatı altında yaşayan Lee Ji Hoon ( Kim Min Jae ) ve Choi Woo Seung ( Lee Se Young ) arasındaki ilişkileri konu alır. Dizi, hem komedi hem de dram unsurları içeren bir türdür. Dizi, toplam 32 bölümden oluşmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.