,, ,

Süslü Korkuluk Dizisi ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 29.04.2022 - 14:07, Güncelleme: 29.04.2022 - 14:07 15635+ kez okundu.
 

Süslü Korkuluk Dizisi ve Oyuncuları

TV8 ekranlarında yepyeni bir dizi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Süslü Korkuluk adındaki bu dizide başrol oyuncusu olarak Çağatay Ulusoy yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak Süslü Korkuluk Dizisinin Konusu Nedir? Çağatay Ulusoy dizide başrolü hangi partnerle paylaşacak? Süslü Korkuluk Oyuncuları Kimler? İşte tüm merak edilenler... ÇAĞATAY ULUSOY SENARYOYU BEĞENMEDİ!  Medcezir, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Yeşilçam, Kağıttan Hayatlar, Delibal, içerde gibi başarılı yapılarda oyunculuğunu konuşturan Çağatay Ulusoy’un proje içine sinmedi. Ünlü oyuncunun isteği üzerine dizinin adı ve senaryosu değiştirildi. OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği Yalı Çapkını adlı dizi TV8 ’de ekrana gelmesi planlanıyorken, ani bir kararla senaryonun yeniden yazılması kararı alındı. Adı ve senaryosu değişen dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın henüz diğer oyuncular hakkında bir açıklama yapmadığı ilerleyen günlerde oyuncuların kim olduğunun netlik kazanacağı söyleniyor.      ÇAĞATAY ULUSOY’UN BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ NE OLACAK?         Çağatay Ulusoy’un Yalı Çapkını dizisinden alacağı ücret bölüm başı 450 bin TL olacağı iddia edilmişti. Dizinin değişmesi ve senaryonun tekrar yazılması gibi kararların ardından oyuncunun alacağı ücret  henüz   netlik kazanmadı.   SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?   Süslü Korkuluk Dizisinin konusu şimdilik belli değil. Eski adı Yalı Çapkını olan dizinin senaryosu değiştirilmişti. Ekibin toparlanıp tekrar farklı bir senaryo yazdığı biliniyor.          SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?  Çağatay Ulusoy ’un başrolünde oynayacağı Süslü Korkuluk Dizisi'nde partnerinin Neslihan Atagül ya da Özge Gürel olacağı iddia edilse de henüz kesin bir isim söylenmedi. Dizide rol alacak diğer oyuncuların kim olacağı hakkındaki görüşmeler devam ediyor. ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR? Çağatay Ulusoy 1990 yılında İstanbul’da doğdu. 31 yaşındaki ünlü oyuncu 1,84 metre boyunda ve 81 kilodadır. Galatasaray taraftarı olan oyuncu terazi burcudur. Babası aslen Bulgaristan asıllı olup anne tarafı Boşnak kökenlidir. Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesindeki lisans eğimini Orman Fakültesinde Sulama Sistemleri üzerine tamamladı. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. İlk dizisi Adını Feriha Koydum'da ekranlarda Emir Sarrafoğlu olarak tanınmış ve oyunculukta kendini kanıtlamıştır
TV8 ekranlarında yepyeni bir dizi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Süslü Korkuluk adındaki bu dizide başrol oyuncusu olarak Çağatay Ulusoy yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayımlanan dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak Süslü Korkuluk Dizisinin Konusu Nedir? Çağatay Ulusoy dizide başrolü hangi partnerle paylaşacak? Süslü Korkuluk Oyuncuları Kimler? İşte tüm merak edilenler...

ÇAĞATAY ULUSOY SENARYOYU BEĞENMEDİ! 

Medcezir, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Yeşilçam, Kağıttan Hayatlar, Delibal, içerde gibi başarılı yapılarda oyunculuğunu konuşturan Çağatay Ulusoy’un proje içine sinmedi. Ünlü oyuncunun isteği üzerine dizinin adı ve senaryosu değiştirildi. OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği Yalı Çapkını adlı dizi TV8 ’de ekrana gelmesi planlanıyorken, ani bir kararla senaryonun yeniden yazılması kararı alındı. Adı ve senaryosu değişen dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın henüz diğer oyuncular hakkında bir açıklama yapmadığı ilerleyen günlerde oyuncuların kim olduğunun netlik kazanacağı söyleniyor.     

ÇAĞATAY ULUSOY’UN BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ NE OLACAK? 

       Çağatay Ulusoy’un Yalı Çapkını dizisinden alacağı ücret bölüm başı 450 bin TL olacağı iddia edilmişti. Dizinin değişmesi ve senaryonun tekrar yazılması gibi kararların ardından oyuncunun alacağı ücret  henüz   netlik kazanmadı.  

SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?  

Süslü Korkuluk Dizisinin konusu şimdilik belli değil. Eski adı Yalı Çapkını olan dizinin senaryosu değiştirilmişti. Ekibin toparlanıp tekrar farklı bir senaryo yazdığı biliniyor.         

SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Çağatay Ulusoy ’un başrolünde oynayacağı Süslü Korkuluk Dizisi'nde partnerinin Neslihan Atagül ya da Özge Gürel olacağı iddia edilse de henüz kesin bir isim söylenmedi. Dizide rol alacak diğer oyuncuların kim olacağı hakkındaki görüşmeler devam ediyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy 1990 yılında İstanbul’da doğdu. 31 yaşındaki ünlü oyuncu 1,84 metre boyunda ve 81 kilodadır. Galatasaray taraftarı olan oyuncu terazi burcudur. Babası aslen Bulgaristan asıllı olup anne tarafı Boşnak kökenlidir. Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesindeki lisans eğimini Orman Fakültesinde Sulama Sistemleri üzerine tamamladı. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. İlk dizisi Adını Feriha Koydum'da ekranlarda Emir Sarrafoğlu olarak tanınmış ve oyunculukta kendini kanıtlamıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.