,, ,

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Seda Ocak kimdir, mesleği ne?

Kimdir 23.12.2023 - 12:58, Güncelleme: 23.12.2023 - 12:58 5775+ kez okundu.
 

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Seda Ocak kimdir, mesleği ne?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Seda Ocak kimdir, mesleği ne?
Seda Ocak 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 100 metre engelli branşında 10 yaşında ikizi Sema Aydemir ile birlikte spora başlamıştır. Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bırakmıştır. Evli ve 2 çocuk annesidir. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmaktadır. Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Seda Ocak, geçtiğimiz yılların şampiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Bu sezon, Mavi ve Kırmızı takımların yanı sıra yarışmacılar Kadınlar ve Erkekler olarak ayrılmıştır.
Survivor All Star 2024 yarışmacısı Seda Ocak kimdir, mesleği ne?

Seda Ocak 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. 100 metre engelli branşında 10 yaşında ikizi Sema Aydemir ile birlikte spora başlamıştır.

Milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra sporu bırakmıştır.

Evli ve 2 çocuk annesidir. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmaktadır.

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Seda Ocak, geçtiğimiz yılların şampiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor. Bu sezon, Mavi ve Kırmızı takımların yanı sıra yarışmacılar Kadınlar ve Erkekler olarak ayrılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.