,, ,

Severance Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 17:06, Güncelleme: 17.07.2023 - 17:11 4786+ kez okundu.
 

Severance Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Severance Dizisinin Konusu ve Oyuncuları
Severance dizisi, Apple TV+ 'ın yeni bir bilim kurgu dizisi. Dizi , Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekilleniyor. Çalışanların beyinlerine, kişisel ve mesleki bilinçlerini birbirinden ayıran çipler yerleştiriliyor. Çalışanlar, ofise geldiklerinde kişisel hatıralarını unutarak işlerine odaklanıyor, ofis çıkışında ise iş hatıralarını unutarak kişisel hayatları ile ilgileniyorlar. Dizinin oyuncu kadrosunda, Adam Scott , John Turturro , Christopher Walken , Patricia Arquette ve Britt Lower gibi isimler yer alıyor Dizinin senaryosunu Ben Stiller ve Dan Erickson yazmış. Dizinin yönetmenliğini ise Ben Stiller üstlenmiş. Dizi 18 Şubat 2022’de Apple TV+ 'da yayınlanmaya başladı ve 10 bölümden oluşuyor
Severance Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Severance dizisi, Apple TV+ 'ın yeni bir bilim kurgu dizisi. Dizi , Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekilleniyor. Çalışanların beyinlerine, kişisel ve mesleki bilinçlerini birbirinden ayıran çipler yerleştiriliyor. Çalışanlar, ofise geldiklerinde kişisel hatıralarını unutarak işlerine odaklanıyor, ofis çıkışında ise iş hatıralarını unutarak kişisel hayatları ile ilgileniyorlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Adam Scott , John Turturro , Christopher Walken , Patricia Arquette ve Britt Lower gibi isimler yer alıyor Dizinin senaryosunu Ben Stiller ve Dan Erickson yazmış. Dizinin yönetmenliğini ise Ben Stiller üstlenmiş. Dizi 18 Şubat 2022’de Apple TV+ 'da yayınlanmaya başladı ve 10 bölümden oluşuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.