,, ,

Serenay Sarıkaya Kimdir

Kimdir 15.06.2023 - 11:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:39 5806+ kez okundu.
 

Serenay Sarıkaya Kimdir

Serenay Sarıkaya Kimdir
Serenay Sarıkaya, Türk oyuncu ve modeldir. 1 Temmuz 1991’de Ankara’da doğmuştur. Şaşkın adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. Serenay Sarıkaya Sonrasında Plajda, Peri Masalı, Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Medcezir, Fi, Çarpışma, Alice Müzikali gibi yapımlarda yer almıştır. Serenay Sarıkaya 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanmıştır. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilmiştir. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır
Serenay Sarıkaya Kimdir

Serenay Sarıkaya, Türk oyuncu ve modeldir. 1 Temmuz 1991’de Ankara’da doğmuştur. Şaşkın adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. Serenay Sarıkaya Sonrasında Plajda, Peri Masalı, Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Medcezir, Fi, Çarpışma, Alice Müzikali gibi yapımlarda yer almıştır.

Serenay Sarıkaya 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanmıştır. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilmiştir. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dâhil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.