,, ,

Seçil Uçar Kimdir

Kimdir 24.10.2022 - 15:57, Güncelleme: 24.10.2022 - 15:57 5782+ kez okundu.
 

Seçil Uçar Kimdir

Seçil Uçar Kimdir
Op. Dr. Seçil Uçar 1979 yılında doğmuştur. Antalya Anadolu Lisesi’ni bitirmiş, 2003 de Ankara üniversitesi tıp fakültesinden mezun olup, 2003-2009 yılları arasında Dokuz Eylül üniversitesi tıp fakültesinde kulak burun boğaz ihtisasını tamamlamıştır. Op. Dr. Seçil Uçar Keşan Devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2o16 yılına kadar Acıbadem fulya ve levent hastanelerinde görev yapmıştır. 2016-2020 yılları arasında özel Yıldız Academia hastanesinde başhekim ve kulak burun boğaz uzmanı olarak çalışmıştır. Op. Dr. Seçil Uçar Aynı zamanda Yeditepe üniversitesi güzel sanatlar fakültesi resim heykel bölümünde yüksek lisansını halen devam etmektedir. Özellikle burun estetiği, yüz tasarımı ve yüz estetiği üzerine çalışmaktadır.
Seçil Uçar Kimdir

Op. Dr. Seçil Uçar 1979 yılında doğmuştur. Antalya Anadolu Lisesi’ni bitirmiş, 2003 de Ankara üniversitesi tıp fakültesinden mezun olup, 2003-2009 yılları arasında Dokuz Eylül üniversitesi tıp fakültesinde kulak burun boğaz ihtisasını tamamlamıştır.


Op. Dr.  Seçil Uçar Keşan Devlet hastanesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra 2o16 yılına kadar Acıbadem fulya ve levent hastanelerinde görev yapmıştır. 2016-2020 yılları arasında özel Yıldız Academia hastanesinde başhekim ve kulak burun boğaz uzmanı olarak çalışmıştır.


Op. Dr.  Seçil Uçar Aynı zamanda Yeditepe üniversitesi güzel sanatlar fakültesi resim heykel bölümünde yüksek lisansını halen devam etmektedir. Özellikle burun estetiği, yüz tasarımı ve yüz estetiği üzerine çalışmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.