,, ,

Saklambaç Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Tv-Dünyası 26.07.2023 - 14:11, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:11 7755+ kez okundu.
 

Saklambaç Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Saklambaç Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Saklambaç , 2023 yılında Kanal D 'de yayınlanmaya başlayan Türk drama televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinççi , Berkay Ateş ve Cansu Dere yer almaktadır. Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır. Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ikinci sezonu ise 2024 yılında yayınlanmaya başlayacaktır. Oyuncular Özge Özpirinççi - Deniz Berkay Ateş - Baran Cansu Dere - Zeynep Emre Kınay - Hakan Nur Fettahoğlu - Pelin Caner Cindoruk - Mert Şebnem Dönmez - Nalan Seray Kaya - Leyla Emre Karayel - Ozan Merve Dizdar - Alara Konu Deniz, Baran ve Zeynep, üniversite yıllarında tanışıp arkadaş olurlar. Deniz, Baran'a aşıktır ancak Baran, Zeynep'e aşıktır. Deniz, Baran'ın Zeynep'e aşık olduğunu öğrenince, kalbini kırar ve onu terk eder. Deniz, yıllar sonra Baran ile yeniden karşılaşır. Baran, Deniz'e hala aşıktır ancak Deniz, Baran'a aşık değildir. Deniz, Baran'a aşık olmadığını söylese de, Baran onu asla bırakmaz. Deniz, Baran'ın aşkını kabul eder ve onunla evlenir. Deniz ve Baran, mutlu bir evliliğe başlarlar. Ancak Deniz'in geçmişinden gelen bir adam, Deniz'in hayatını altüst eder. Bu adam, Deniz'in eski sevgilisi Hakan'dır. Hakan, Deniz'i hala sevmektedir ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Deniz, Hakan'ın tehditlerine dayanamaz ve ondan kaçmak zorunda kalır. Deniz, Baran'dan uzakta, Hakan'dan saklanır. Ancak Hakan, Deniz'i asla bulamaz. Deniz, Hakan'dan kurtulmayı başarır ancak bu kez de, Baran'ın ihanetiyle karşı karşıya kalır. Baran, Deniz'i aldatmıştır. Deniz, Baran'ın ihanetini öğrenince, ondan boşanır. Deniz, yıkılmıştır. Deniz, kendini toparlamaya çalışırken, geçmişinden gelen bir sırrı öğrenir. Bu sır, Deniz'in hayatını tekrar altüst eder. Deniz, geçmişinin sırrını çözmeye çalışırken, kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Deniz, geçmişinin sırrını çözmeyi başarır ve kendi geçmişiyle yüzleşerek, yeni bir hayata başlar.
Saklambaç Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Saklambaç , 2023 yılında Kanal D 'de yayınlanmaya başlayan Türk drama televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinççi , Berkay Ateş ve Cansu Dere yer almaktadır. Dizinin konusu, iki farklı ailenin çocuklarının evlenmeleri ile başlayan ve sonrasında yaşanan aşk, dram, ihanet ve entrika dolu hikayeyi anlatmaktadır.

Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşmaktadır. Dizinin ikinci sezonu ise 2024 yılında yayınlanmaya başlayacaktır.

Oyuncular

Konu

Deniz, Baran ve Zeynep, üniversite yıllarında tanışıp arkadaş olurlar. Deniz, Baran'a aşıktır ancak Baran, Zeynep'e aşıktır. Deniz, Baran'ın Zeynep'e aşık olduğunu öğrenince, kalbini kırar ve onu terk eder. Deniz, yıllar sonra Baran ile yeniden karşılaşır. Baran, Deniz'e hala aşıktır ancak Deniz, Baran'a aşık değildir. Deniz, Baran'a aşık olmadığını söylese de, Baran onu asla bırakmaz. Deniz, Baran'ın aşkını kabul eder ve onunla evlenir. Deniz ve Baran, mutlu bir evliliğe başlarlar. Ancak Deniz'in geçmişinden gelen bir adam, Deniz'in hayatını altüst eder. Bu adam, Deniz'in eski sevgilisi Hakan'dır. Hakan, Deniz'i hala sevmektedir ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Deniz, Hakan'ın tehditlerine dayanamaz ve ondan kaçmak zorunda kalır. Deniz, Baran'dan uzakta, Hakan'dan saklanır. Ancak Hakan, Deniz'i asla bulamaz. Deniz, Hakan'dan kurtulmayı başarır ancak bu kez de, Baran'ın ihanetiyle karşı karşıya kalır. Baran, Deniz'i aldatmıştır. Deniz, Baran'ın ihanetini öğrenince, ondan boşanır. Deniz, yıkılmıştır. Deniz, kendini toparlamaya çalışırken, geçmişinden gelen bir sırrı öğrenir. Bu sır, Deniz'in hayatını tekrar altüst eder. Deniz, geçmişinin sırrını çözmeye çalışırken, kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Deniz, geçmişinin sırrını çözmeyi başarır ve kendi geçmişiyle yüzleşerek, yeni bir hayata başlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.