,, ,

PUBG Mobile Jiroskop Çalışmıyor Sorununun Çözümü

Oyun 14.10.2023 - 10:25, Güncelleme: 14.10.2023 - 10:25 20294+ kez okundu.
 

PUBG Mobile Jiroskop Çalışmıyor Sorununun Çözümü

PUBG Mobile Jiroskop Çalışmıyor Sorununun Çözümü
PUBG Mobile'da jiroskopun çalışmaması sorununun birçok nedeni olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz: Jiroskop ayarlarını kontrol edin: Jiroskop ayarlarının açık olduğundan emin olun. Jiroskop ayarlarını kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin: PUBG Mobile uygulamasını açın. Sağ alttaki dişli çark simgesine dokunarak Ayarlar'a gidin. Kontroller sekmesine dokunun. Gelişmiş Kontroller sayfasında, Jiroskop ayarlarını kontrol edin. Telefonunuzun ayarlarını kontrol edin: Telefonunuzun ayarlarında jiroskopun açık olduğundan emin olun. Telefonunuzun ayarlarında jiroskopu kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin: Telefonunuzun ayarlarını açın. Hareket veya Sensörler bölümüne gidin. Jiroskop seçeneğinin açık olduğundan emin olun. PUBG Mobile'ı yeniden başlatın: PUBG Mobile'ı yeniden başlatmak sorunu çözebilir. Telefonunuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak sorunu çözebilir. PUBG Mobile 'ı güncelleyin: PUBG Mobile 'ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Telefonunuzun sürücülerini güncelleyin: Telefonunuzun sürücülerini güncellemek sorunu çözebilir. Bu çözümlerin hiçbiri işe yaramazsa, PUBG Mobile destek ekibiyle iletişime geçin. Ek çözümler: Jiroskopu farklı bir uygulamada test edin: Jiroskopu farklı bir uygulamada test ederek telefonunuzun jiroskopunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Jiroskopu farklı bir telefonda test edin: Jiroskopu farklı bir telefonda test ederek sorunun telefonunuzdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edebilirsiniz. Jiroskopun çalışmaması sorununun olası nedenleri: Jiroskop ayarlarının kapalı olması Telefonunuzun ayarlarında jiroskopun kapalı olması PUBG Mobile'ın güncel olmaması Telefonunuzun sürücülerinin güncel olmaması Telefonunuzun jiroskopunda bir sorun olması
PUBG Mobile Jiroskop Çalışmıyor Sorununun Çözümü

PUBG Mobile'da jiroskopun çalışmaması sorununun birçok nedeni olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

  1. Jiroskop ayarlarını kontrol edin: Jiroskop ayarlarının açık olduğundan emin olun. Jiroskop ayarlarını kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin:

    • PUBG Mobile uygulamasını açın.
    • Sağ alttaki dişli çark simgesine dokunarak Ayarlar'a gidin.
    • Kontroller sekmesine dokunun.
    • Gelişmiş Kontroller sayfasında,  Jiroskop ayarlarını kontrol edin.
  2. Telefonunuzun ayarlarını kontrol edin: Telefonunuzun ayarlarında jiroskopun açık olduğundan emin olun. Telefonunuzun ayarlarında jiroskopu kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin:

    • Telefonunuzun ayarlarını açın.
    • Hareket veya Sensörler bölümüne gidin.
    • Jiroskop seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
  3. PUBG Mobile'ı yeniden başlatın: PUBG Mobile'ı yeniden başlatmak sorunu çözebilir.

  4. Telefonunuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatmak sorunu çözebilir.

  5. PUBG Mobile 'ı güncelleyin: PUBG Mobile 'ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.

  6. Telefonunuzun sürücülerini güncelleyin: Telefonunuzun sürücülerini güncellemek sorunu çözebilir.

Bu çözümlerin hiçbiri işe yaramazsa, PUBG Mobile destek ekibiyle iletişime geçin.

Ek çözümler:

  • Jiroskopu farklı bir uygulamada test edin: Jiroskopu farklı bir uygulamada test ederek telefonunuzun jiroskopunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Jiroskopu farklı bir telefonda test edin: Jiroskopu farklı bir telefonda test ederek sorunun telefonunuzdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edebilirsiniz.

Jiroskopun çalışmaması sorununun olası nedenleri:

  • Jiroskop ayarlarının kapalı olması
  • Telefonunuzun ayarlarında jiroskopun kapalı olması
  • PUBG Mobile'ın güncel olmaması
  • Telefonunuzun sürücülerinin güncel olmaması
  • Telefonunuzun jiroskopunda bir sorun olması
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.