,, ,

PTT Araç KM Sorgulama 2024 – Plakadan Araç KM Sorgulama HGS

Gündem 15.12.2023 - 14:26, Güncelleme: 15.12.2023 - 14:26 3179+ kez okundu.
 

PTT Araç KM Sorgulama 2024 – Plakadan Araç KM Sorgulama HGS

PTT Araç KM Sorgulama 2024 – Plakadan Araç KM Sorgulama HGS
PTT araç KM sorgulama işlemini iki farklı şekilde yapabilirsiniz. Bu yöntemler şunlardır: PTT İnternet Bankacılığı PTT internet bankacılığı üzerinden araç KM sorgulama işlemini yapmak için öncelikle PTT'nin internet bankacılığına giriş yapmanız gerekir. PTT internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra "Hesaplar" menüsünü seçin ve ardından "Araç Sorgulama" seçeneğine tıklayın. Araç sorgulama sayfasında, plaka numaranızı girin ve "Sorgula" butonuna tıklayın. Sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir. PTT AVM PTT AVM üzerinden araç KM sorgulama işlemini yapmak için öncelikle PTT AVM'nin web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekir. PTT AVM'ye giriş yaptıktan sonra "Araç Sorgulama" seçeneğine tıklayın. Araç sorgulama sayfasında, plaka numaranızı girin ve "Sorgula" butonuna tıklayın. Sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir. PTT Araç KM Sorgulama Ücreti PTT araç KM sorgulama işlemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Bu işlem, PTT'nin sunmuş olduğu ücretsiz bir hizmettir. PTT Araç KM Sorgulama Sonuçları PTT araç KM sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir. Bu sonuç, aracınızın son muayenesinden sonraki kilometresini gösterir. Aracınızın kilometresini öğrenmek için muayene belgesini de kullanabilirsiniz.
PTT Araç KM Sorgulama 2024 – Plakadan Araç KM Sorgulama HGS

PTT araç KM sorgulama işlemini iki farklı şekilde yapabilirsiniz. Bu yöntemler şunlardır:

PTT İnternet Bankacılığı

PTT internet bankacılığı üzerinden araç KM sorgulama işlemini yapmak için öncelikle PTT'nin internet bankacılığına giriş yapmanız gerekir. PTT internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra "Hesaplar" menüsünü seçin ve ardından "Araç Sorgulama" seçeneğine tıklayın.

Araç sorgulama sayfasında, plaka numaranızı girin ve "Sorgula" butonuna tıklayın. Sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir.

PTT AVM

PTT AVM üzerinden araç KM sorgulama işlemini yapmak için öncelikle PTT AVM'nin web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekir. PTT AVM'ye giriş yaptıktan sonra "Araç Sorgulama" seçeneğine tıklayın.

Araç sorgulama sayfasında, plaka numaranızı girin ve "Sorgula" butonuna tıklayın. Sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir.

PTT Araç KM Sorgulama Ücreti

PTT araç KM sorgulama işlemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Bu işlem, PTT'nin sunmuş olduğu ücretsiz bir hizmettir.

PTT Araç KM Sorgulama Sonuçları

PTT araç KM sorgulama işleminin ardından, aracınızın güncel kilometresi ekranda görüntülenecektir. Bu sonuç, aracınızın son muayenesinden sonraki kilometresini gösterir. Aracınızın kilometresini öğrenmek için muayene belgesini de kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.