,, ,

Pınar Sabancı Kırmızı Elbisesiyle Dikkat Çekti

Magazin 19.12.2023 - 10:47, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:48 25582+ kez okundu.
 

Pınar Sabancı Kırmızı Elbisesiyle Dikkat Çekti

Pınar Sabancı, bir davette giydiği kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Şıklığı ve güzelliğiyle bakışları üzerine çeken Sabancı, Oxford mezunu.
Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Pınar Sabancı , bir davette giydiği kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Sabancı, şıklığı ve güzelliğiyle tüm bakışları üzerine çekti. Pınar Sabancı geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette kırmızı rengin gücünü kullandı. Vücudunu saran kırmızı elbisesiyle zarif bir görünüm sergileyen Sabancı, aynı zamanda cesur bir tercih yaptı. Elbisesinin dekoltesi ve yırtmaç detayıyla Sabancı, iddialı bir stil ortaya koydu. Sabancı, kırmızı elbisesini siyah ayakkabı ve çanta ile tamamladı. Saçlarını dağınık bir topuz yapan Sabancı, makyajında ise doğal tonları tercih etti. Sabancı, davetteki diğer konuklarla da sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi. Pınar Sabancı, son olarak Oxford Üniversitesi ’nden mezun olduğunu duyurmuştu. Sabancı, sosyal medya hesabından paylaştığı mezuniyet fotoğraflarıyla da takipçilerinden beğeni toplamıştı. Sabancı, hem eğitim hem de moda konusunda başarılı bir profil çiziyor.
Pınar Sabancı, bir davette giydiği kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Şıklığı ve güzelliğiyle bakışları üzerine çeken Sabancı, Oxford mezunu.

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Pınar Sabancı , bir davette giydiği kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Sabancı, şıklığı ve güzelliğiyle tüm bakışları üzerine çekti.

Pınar Sabancı geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette kırmızı rengin gücünü kullandı. Vücudunu saran kırmızı elbisesiyle zarif bir görünüm sergileyen Sabancı, aynı zamanda cesur bir tercih yaptı. Elbisesinin dekoltesi ve yırtmaç detayıyla Sabancı, iddialı bir stil ortaya koydu.

Sabancı, kırmızı elbisesini siyah ayakkabı ve çanta ile tamamladı. Saçlarını dağınık bir topuz yapan Sabancı, makyajında ise doğal tonları tercih etti. Sabancı, davetteki diğer konuklarla da sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi.

Pınar Sabancı, son olarak Oxford Üniversitesi ’nden mezun olduğunu duyurmuştu. Sabancı, sosyal medya hesabından paylaştığı mezuniyet fotoğraflarıyla da takipçilerinden beğeni toplamıştı. Sabancı, hem eğitim hem de moda konusunda başarılı bir profil çiziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.