,, ,

Özge Gürel Kimdir?

Kimdir 18.07.2023 - 10:15, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:15 3581+ kez okundu.
 

Özge Gürel Kimdir?

Özge Gürel Kimdir, Kaç Yaşında? Özge Gürel Hayatı ve Biyografisi
Özge Gürel , Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Özge Gürel 5 Şubat 1987’de İstanbul’da doğmuştur. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri’de yaşamıştır. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bırakmıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almıştır. Özge Gürel birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol almıştır. İlk dizisi Kızım Nerede’de Zeynep karakterini canlandırmıştır. Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi, Yıldızlar Şahidim ve Dolunay gibi dizilerde de oynamıştır. Su ve Ateş, Abluka, Gülizar gibi filmlerde de rol almıştır. Özge Gürel 2017 yılında Dolunay dizisindeki Nazlı rolüyle çok beğenilmiştir. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik etmiştir
Özge Gürel Kimdir, Kaç Yaşında? Özge Gürel Hayatı ve Biyografisi

Özge Gürel , Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Özge Gürel 5 Şubat 1987’de İstanbul’da doğmuştur. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri’de yaşamıştır. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü yarıda bırakmıştır. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almıştır.

Özge Gürel birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol almıştır. İlk dizisi Kızım Nerede’de Zeynep karakterini canlandırmıştır. Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi, Yıldızlar Şahidim ve Dolunay gibi dizilerde de oynamıştır. Su ve Ateş, Abluka, Gülizar gibi filmlerde de rol almıştır.

Özge Gürel 2017 yılında Dolunay dizisindeki Nazlı rolüyle çok beğenilmiştir. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik etmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.