,, ,

Minecraft Görünmezlik İksiri Yapımı

Oyun 14.10.2023 - 10:53, Güncelleme: 14.10.2023 - 10:53 20328+ kez okundu.
 

Minecraft Görünmezlik İksiri Yapımı

Minecraft Görünmezlik İksiri Yapımı
Minecraft 'ta görünmezlik iksiri yapmak için iki ana malzemeye ihtiyacınız var: Gece görüş iksiri: Gece görüş iksiri yapmak için Nether yumrusu, altın havuç ve su şişesi kullanmanız gerekir. Nether yumrularını Nether kaleleri ve kalıntılarında bulabilirsiniz. Mayalı örümcek gözü: Mayalı örümcek gözü yapmak için örümcek gözü ve şekeri bir iksir standında birleştirmeniz gerekir. Görünmezlik iksiri yapmak için şu adımları izleyin: Bir iksir standı oluşturun. Bir gece görüş iksiri yapın. Mayalı bir örümcek gözü yapın. İksir standına bir gece görüş iksiri şişesi yerleştirin. İksir standına bir mayalı örümcek gözü yerleştirin. "Dönüştür" düğmesine tıklayın. Görünmezlik iksiri şişeniz şimdi hazır. İçtiğinizde, 30 saniye boyunca görünmez olacaksınız. Görünmezlik iksirinin süresini uzatmak için aşağıdakileri yapabilirsiniz: Redstone tozu: Redstone tozu kullanarak iksirinizi 30 saniye daha uzatabilirsiniz. Gece görüş iksiri II: Gece görüş iksiri II kullanarak iksirinizi 60 saniye daha uzatabilirsiniz. Eczacılık seviyesi: Eczacılık seviyenizi yükselterek iksirinizin süresini daha da uzatabilirsiniz. Görünmezlik iksiri, Minecraft'ta gizli kalmanın harika bir yoludur. Düşmanlardan saklanmak, değerli eşyaları çalmak veya sadece eğlenmek için kullanabilirsiniz.
Minecraft Görünmezlik İksiri Yapımı

Minecraft 'ta görünmezlik iksiri yapmak için iki ana malzemeye ihtiyacınız var:

  • Gece görüş iksiri: Gece görüş iksiri yapmak için Nether yumrusu, altın havuç ve su şişesi kullanmanız gerekir. Nether yumrularını Nether kaleleri ve kalıntılarında bulabilirsiniz.
  • Mayalı örümcek gözü: Mayalı örümcek gözü yapmak için örümcek gözü ve şekeri bir iksir standında birleştirmeniz gerekir.

Görünmezlik iksiri yapmak için şu adımları izleyin:

  1. Bir iksir standı oluşturun.
  2. Bir gece görüş iksiri yapın.
  3. Mayalı bir örümcek gözü yapın.
  4. İksir standına bir gece görüş iksiri şişesi yerleştirin.
  5. İksir standına bir mayalı örümcek gözü yerleştirin.
  6. "Dönüştür" düğmesine tıklayın.

Görünmezlik iksiri şişeniz şimdi hazır. İçtiğinizde, 30 saniye boyunca görünmez olacaksınız.

Görünmezlik iksirinin süresini uzatmak için aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Redstone tozu: Redstone tozu kullanarak iksirinizi 30 saniye daha uzatabilirsiniz.
  • Gece görüş iksiri II: Gece görüş iksiri II kullanarak iksirinizi 60 saniye daha uzatabilirsiniz.
  • Eczacılık seviyesi: Eczacılık seviyenizi yükselterek iksirinizin süresini daha da uzatabilirsiniz.

Görünmezlik iksiri, Minecraft'ta gizli kalmanın harika bir yoludur. Düşmanlardan saklanmak, değerli eşyaları çalmak veya sadece eğlenmek için kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.