,, ,

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 17:35, Güncelleme: 10.07.2023 - 17:35 7508+ kez okundu.
 

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?
Kendi Düşen Ağlamaz , TRT 1 ’de yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, annesini doğumunda kaybeden ve babası tarafından şımartılan Alize’nin hayatını konu alır. Alize, babasının yeniden evlenmesine karşı çıkar ve intikam almaya çalışır. Dizide Alize’yi Eylül Tumbar  babasını Hakan Yılmaz oynamaktadır. Dizi , Ayşegül Çiçekoğlu ’nun aynı isimli eserinden uyarlanmıştır. Dizi de, Alize adlı güzel ve bencil bir genç kızın maceraları anlatılmaktadır. Alize, doğduğu gün annesini kaybetmiş ve babası Nurettin Soner tarafından şımartılarak büyütülmüştür. Alize, dünyanın sadece kendi etrafında döndüğüne inanmakta ve her istediğini yapmaktadır. Babası ise onu çok seven ancak bir türlü disipline edemeyen bir iş adamıdır. Babası, bir gün Sinem Devran adlı güzel ve başarılı bir kadınla tanışır ve evlenmeye karar verir. Bu durum Alize’yi çılgına çevirir ve babasının evliliğini engellemek için her yolu dener. Babasının karşı çıkacağı biriyle gerçek olmayan bir evlilik yapma planı kurar. Bu kişi ise Serkan Bıçakçı adlı yakışıklı ve maceracı bir gençtir. Ancak işler Alize’nin istediği gibi ilerlemez ve kendini komik ve romantik durumların içinde bulur. Dizinin Oyuncuları Hakan Yılmaz - Nurettin Soner Selen Soyder - Sinem Devran Eylül Tumbar - Alize Soner Enes Koçak - Serkan Bıçakçı Berat Yenilmez - Kadir Hivda Zizan Alp - Serap Bıçakçı Yonca Şahinbaş Serhan Onat - Alp Demirkan Sema Çeyrekbaşı Yiğit Kalkavan - Rıdvan Sait Genay
Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?

Kendi Düşen Ağlamaz , TRT 1 ’de yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, annesini doğumunda kaybeden ve babası tarafından şımartılan Alize’nin hayatını konu alır. Alize, babasının yeniden evlenmesine karşı çıkar ve intikam almaya çalışır. Dizide Alize’yi Eylül Tumbar  babasını Hakan Yılmaz oynamaktadır. Dizi , Ayşegül Çiçekoğlu ’nun aynı isimli eserinden uyarlanmıştır.


Dizi de, Alize adlı güzel ve bencil bir genç kızın maceraları anlatılmaktadır. Alize, doğduğu gün annesini kaybetmiş ve babası Nurettin Soner tarafından şımartılarak büyütülmüştür. Alize, dünyanın sadece kendi etrafında döndüğüne inanmakta ve her istediğini yapmaktadır. Babası ise onu çok seven ancak bir türlü disipline edemeyen bir iş adamıdır.

Babası, bir gün Sinem Devran adlı güzel ve başarılı bir kadınla tanışır ve evlenmeye karar verir. Bu durum Alize’yi çılgına çevirir ve babasının evliliğini engellemek için her yolu dener. Babasının karşı çıkacağı biriyle gerçek olmayan bir evlilik yapma planı kurar. Bu kişi ise Serkan Bıçakçı adlı yakışıklı ve maceracı bir gençtir. Ancak işler Alize’nin istediği gibi ilerlemez ve kendini komik ve romantik durumların içinde bulur.

Dizinin Oyuncuları

Hakan Yılmaz - Nurettin Soner

Selen Soyder - Sinem Devran
Eylül Tumbar - Alize Soner
Enes Koçak - Serkan Bıçakçı
Berat Yenilmez - Kadir
Hivda Zizan Alp - Serap Bıçakçı
Yonca Şahinbaş
Serhan Onat - Alp Demirkan
Sema Çeyrekbaşı
Yiğit Kalkavan - Rıdvan
Sait Genay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.