,, ,

Jess Molho Kimdir, Nereli? Jess Molho Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 15.12.2023 - 12:28, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:28 5636+ kez okundu.
 

Jess Molho Kimdir, Nereli? Jess Molho Hayatı ve Biyografisi

Jess Molho Kimdir, Nereli? Jess Molho Hayatı ve Biyografisi
Jess Molho , 4 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi, ardından Yeditepe Üniversitesi Radyo-Televizyon Bölümünde yüksek lisans yaptı. Kariyeri Jess Molho 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. İlk olarak "İstiklal Caddesi" adlı programla ekranlara geldi. Ardından "Çok Güldüm Ben", "Benim Adım Gülüm", "İki Aile", "Hayat Güzeldir" gibi programları sundu. 2001 yılında "Dadı" dizisinde rol alarak oyunculuğa adım attı. Dizide "Tolga" karakterini canlandırdı ve büyük beğeni topladı. Ardından "Sihirli Annem", "Çocuklar Duymasın", "Yaprak Dökümü", "Acayip Hikayeler", "Kardeş Payı" ve "Köstebekgiller" gibi dizilerde rol aldı. 2018 yılından beri "Gel Konuşalım" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Programda, insanların yaşadığı sorunlara çözüm arayan Molho, sempatikliği ve samimi tavırlarıyla izleyicilerden büyük ilgi görmektedir. Özel Hayatı Jess Molho 2013 yılında oyuncu Eda Özerkan ile evlendi. Çiftin bir kızları vardır. Ödüller 2002 Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Dadı) 2003 Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Acayip Hikayeler) 2007 Yeditepe Üniversitesi Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Kardeş Payı) Diğer Çalışmaları Sinema: "Çemberin Dışındakiler" (2004), "Kelebekler" (2008) Tiyatro: "Nefes Nefese" (2016), "Aşkın Bedeli" (2017)  
Jess Molho Kimdir, Nereli? Jess Molho Hayatı ve Biyografisi

Jess Molho , 4 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi, ardından Yeditepe Üniversitesi Radyo-Televizyon Bölümünde yüksek lisans yaptı.

Kariyeri

Jess Molho 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. İlk olarak "İstiklal Caddesi" adlı programla ekranlara geldi. Ardından "Çok Güldüm Ben", "Benim Adım Gülüm", "İki Aile", "Hayat Güzeldir" gibi programları sundu.

2001 yılında "Dadı" dizisinde rol alarak oyunculuğa adım attı. Dizide "Tolga" karakterini canlandırdı ve büyük beğeni topladı. Ardından "Sihirli Annem", "Çocuklar Duymasın", "Yaprak Dökümü", "Acayip Hikayeler", "Kardeş Payı" ve "Köstebekgiller" gibi dizilerde rol aldı.

2018 yılından beri "Gel Konuşalım" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Programda, insanların yaşadığı sorunlara çözüm arayan Molho, sempatikliği ve samimi tavırlarıyla izleyicilerden büyük ilgi görmektedir.

Özel Hayatı

Jess Molho 2013 yılında oyuncu Eda Özerkan ile evlendi. Çiftin bir kızları vardır.

Ödüller

  • 2002 Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Dadı)
  • 2003 Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Acayip Hikayeler)
  • 2007 Yeditepe Üniversitesi Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Kardeş Payı)

Diğer Çalışmaları

  • Sinema: "Çemberin Dışındakiler" (2004), "Kelebekler" (2008)
  • Tiyatro: "Nefes Nefese" (2016), "Aşkın Bedeli" (2017)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.