,, ,

İbiza Nerede?

Seyahat 04.01.2024 - 16:59, Güncelleme: 04.01.2024 - 17:01 10557+ kez okundu.
 

İbiza Nerede?

İbiza, Akdeniz’deki Balear Adaları’nda bulunan ve canlı gece hayatı ile ünlü bir İspanyol adasıdır.
İbiza, Akdeniz'deki Balear Adaları 'nda bulunan bir adadır. İspanya'ya bağlıdır. Coğrafi olarak, İbiza 'nın koordinatları 38°47′N 1°29′E'dir. Yüzölçümü 571,3 km²'dir. İbiza Balear Adaları'nın en küçük üçüncü adasıdır. Ancak, en popüler turizm destinasyonlarından biridir. İbiza 'ya ulaşım, havayolu ve denizyolu ile sağlanabilmektedir. Havayolu ile ulaşım: İbiza'nın ana havalimanı, İbiza Havalimanı'dır. Havalimanı, adanın başkenti İbiza Şehri'ne yaklaşık 7 kilometre uzaklıktadır. Havalimanından şehir merkezine otobüs veya taksi ile ulaşım sağlanabilmektedir. Denizyolu ile ulaşım: İbiza'ya, İspanya'nın ana karası, Balear Adaları'nın diğer adaları ve Avrupa'nın farklı şehirlerinden feribot seferleri düzenlenmektedir. İbiza canlı gece hayatı ve eğlence kültürü ile ünlüdür. Ada, her yıl dünyanın her yerinden turistleri kendine çekmektedir.
İbiza, Akdeniz’deki Balear Adaları’nda bulunan ve canlı gece hayatı ile ünlü bir İspanyol adasıdır.

İbiza, Akdeniz'deki Balear Adaları 'nda bulunan bir adadır. İspanya'ya bağlıdır.

Coğrafi olarak, İbiza 'nın koordinatları 38°47′N 1°29′E'dir. Yüzölçümü 571,3 km²'dir.

İbiza Balear Adaları'nın en küçük üçüncü adasıdır. Ancak, en popüler turizm destinasyonlarından biridir.

İbiza 'ya ulaşım, havayolu ve denizyolu ile sağlanabilmektedir.

  • Havayolu ile ulaşım: İbiza'nın ana havalimanı, İbiza Havalimanı'dır. Havalimanı, adanın başkenti İbiza Şehri'ne yaklaşık 7 kilometre uzaklıktadır. Havalimanından şehir merkezine otobüs veya taksi ile ulaşım sağlanabilmektedir.
  • Denizyolu ile ulaşım: İbiza'ya, İspanya'nın ana karası, Balear Adaları'nın diğer adaları ve Avrupa'nın farklı şehirlerinden feribot seferleri düzenlenmektedir.

İbiza canlı gece hayatı ve eğlence kültürü ile ünlüdür. Ada, her yıl dünyanın her yerinden turistleri kendine çekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.