,, ,

GTA 4 Sistem gereksinimleri : GTA 4 kaç GB yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 16:44, Güncelleme: 29.07.2023 - 16:44 11779+ kez okundu.
 

GTA 4 Sistem gereksinimleri : GTA 4 kaç GB yer kaplar?

GTA 4 Sistem gereksinimleri : GTA 4 kaç GB yer kaplar?
Grand Theft Auto IV ( GTA IV ), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Oyun , 29 Nisan 2008'de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Liberty City adlı kurgusal bir şehirde geçiyor ve Niko Bellic adlı bir karakteri takip ediyor. Niko, eski bir askerdir ve Amerika Birleşik Devletleri'ne daha iyi bir yaşam umuduyla gelir. Ancak, Niko, Liberty City'de suç ve şiddetle dolu bir dünyayla karşılaşır. GTA IV, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı, hikayesi ve müziği için övüldü. Oyun, birçok ödül kazandı, bunlar arasında Yılın Oyunu, Yılın En İyi Aksiyon Oyunu ve Yılın En İyi Konsol Oyunu ödülleri yer alıyor. GTA IV'ün sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz veya AMD Phenom 9850 2.5 GHz Bellek: 2 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB veya AMD Radeon 4890 1GB Depolama: 20 GB kullanılabilir alan İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7 GTA IV yaklaşık 20 GB yer kaplar. Ancak, oyunun güncellemelerini de dikkate almanız gerekir. Güncellemeler, oyunun boyutunu artırabilir. GTA IV 2008 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen, hala oldukça popüler bir oyundur. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi hala çok iyidir. GTA IV'ü oynamak istiyorsanız, yukarıdaki sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız gerekir.
GTA 4 Sistem gereksinimleri : GTA 4 kaç GB yer kaplar?

Grand Theft Auto IV ( GTA IV ), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Oyun , 29 Nisan 2008'de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Liberty City adlı kurgusal bir şehirde geçiyor ve Niko Bellic adlı bir karakteri takip ediyor. Niko, eski bir askerdir ve Amerika Birleşik Devletleri'ne daha iyi bir yaşam umuduyla gelir. Ancak, Niko, Liberty City'de suç ve şiddetle dolu bir dünyayla karşılaşır.

GTA IV, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı, hikayesi ve müziği için övüldü. Oyun, birçok ödül kazandı, bunlar arasında Yılın Oyunu, Yılın En İyi Aksiyon Oyunu ve Yılın En İyi Konsol Oyunu ödülleri yer alıyor.

GTA IV'ün sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz veya AMD Phenom 9850 2.5 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB veya AMD Radeon 4890 1GB
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7

GTA IV yaklaşık 20 GB yer kaplar. Ancak, oyunun güncellemelerini de dikkate almanız gerekir. Güncellemeler, oyunun boyutunu artırabilir.

GTA IV 2008 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen, hala oldukça popüler bir oyundur. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi hala çok iyidir. GTA IV'ü oynamak istiyorsanız, yukarıdaki sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız gerekir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.