,, ,

GeForce NOW Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?

Gündem 03.01.2024 - 13:16, Güncelleme: 03.01.2024 - 13:16 3123+ kez okundu.
 

GeForce NOW Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?

GeForce NOW Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?
GeForce NOW 'a kaydolmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: GeForce NOW web sitesini veya uygulamasını açın. Üye Ol düğmesine tıklayın. Gerekli bilgileri girin: E-posta adresi Şifre Doğum tarihi Ülke Ticari Elektronik İleti ve Veri İzni'ni kabul edin. Kullanıcı sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum.'u seçin. KAYDOL düğmesine tıklayın. E-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Doğrulama kodunu girdikten sonra kaydınız tamamlanacaktır. Kayıt için gerekli bilgiler: E-posta adresi: GeForce NOW hesabınıza giriş yapmak için kullanacağınız e-posta adresidir. Şifre: GeForce NOW hesabınıza giriş yapmak için kullanacağınız şifredir. Şifreniz en az 6 karakter uzunluğunda olmalıdır. Doğum tarihi: GeForce NOW hesabınızı oluşturmak için kullandığınız yaşınızı belirtmek için kullanılır. Ülke: GeForce NOW'ı kullanmak istediğiniz ülkeyi belirtmek için kullanılır. Ticari Elektronik İleti ve Veri İzni: Bu seçeneği kabul ederek GeForce NOW'dan ticari elektronik ileti almayı kabul etmiş olursunuz. Kullanıcı sözleşmesi: GeForce NOW'ı kullanmadan önce kullanıcı sözleşmesini okumanız ve kabul etmeniz gerekir. Doğrulama kodu: GeForce NOW hesabınızı oluşturduktan sonra e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodu girdikten sonra kaydınız tamamlanacaktır. Doğrulama kodunu almazsanız, e-posta adresinizi kontrol edin veya Şifremi Unuttum bağlantısını kullanarak yeni bir doğrulama kodu talep edin. GeForce NOW'a kaydolduktan sonra, oyun oynamak için bir oyun mağazasından oyun satın almanız veya bir abonelik hizmetine abone olmanız gerekir. GeForce NOW, Steam, Epic Games Store, GOG.com ve Humble Bundle gibi birçok popüler oyun mağazasıyla uyumludur.
GeForce NOW Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?

GeForce NOW 'a kaydolmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. GeForce NOW web sitesini veya uygulamasını açın.
  2. Üye Ol düğmesine tıklayın.
  3. Gerekli bilgileri girin:
    • E-posta adresi
    • Şifre
    • Doğum tarihi
    • Ülke
  4. Ticari Elektronik İleti ve Veri İzni'ni kabul edin.
  5. Kullanıcı sözleşmesi'ni okudum ve kabul ediyorum.'u seçin.
  6. KAYDOL düğmesine tıklayın.

E-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Doğrulama kodunu girdikten sonra kaydınız tamamlanacaktır.

Kayıt için gerekli bilgiler:

  • E-posta adresi: GeForce NOW hesabınıza giriş yapmak için kullanacağınız e-posta adresidir.
  • Şifre: GeForce NOW hesabınıza giriş yapmak için kullanacağınız şifredir. Şifreniz en az 6 karakter uzunluğunda olmalıdır.
  • Doğum tarihi: GeForce NOW hesabınızı oluşturmak için kullandığınız yaşınızı belirtmek için kullanılır.
  • Ülke: GeForce NOW'ı kullanmak istediğiniz ülkeyi belirtmek için kullanılır.

Ticari Elektronik İleti ve Veri İzni:

Bu seçeneği kabul ederek GeForce NOW'dan ticari elektronik ileti almayı kabul etmiş olursunuz.

Kullanıcı sözleşmesi:

GeForce NOW'ı kullanmadan önce kullanıcı sözleşmesini okumanız ve kabul etmeniz gerekir.

Doğrulama kodu:

GeForce NOW hesabınızı oluşturduktan sonra e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodu girdikten sonra kaydınız tamamlanacaktır. Doğrulama kodunu almazsanız, e-posta adresinizi kontrol edin veya Şifremi Unuttum bağlantısını kullanarak yeni bir doğrulama kodu talep edin.

GeForce NOW'a kaydolduktan sonra, oyun oynamak için bir oyun mağazasından oyun satın almanız veya bir abonelik hizmetine abone olmanız gerekir. GeForce NOW, Steam, Epic Games Store, GOG.com ve Humble Bundle gibi birçok popüler oyun mağazasıyla uyumludur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.