,, ,

fi dizi ekibi

Tv-Dünyası 15.06.2023 - 11:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:30 5804+ kez okundu.
 

fi dizi ekibi

fi dizi ekibi, Fi dizisi kaç sezon sürdü
Fi dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri şöyle: Can Manay ( Ozan Güven ), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Duru’ya karşı saplantılı bir aşk besler. Duru Durulay ( Serenay Sarıkaya ), bir konservatuvar öğrencisi ve dansçıdır. Deniz ile sevgilidir. Can Manay’ın ilgisini çeker Deniz ( Mehmet Günsür ), bir müzisyendir. Duru’nun sevgilisidir. Can Manay’ın Duru’ya olan takıntısından rahatsız olur. Özge Egeli ( Berrak Tüzünataç ), bir muhabirdir. Can Manay’ın kirli geçmişini ortaya çıkarmak için uğraşır. Bilge ( Büşra Develi ), bir psikoloji öğrencisidir. Can Manay’ın ders verdiği okulda okur. Can Manay onun iyi bir psikolog olacağına inanır. Çimenser Eti ( Tülay Günal ), Can Manay’ın eski eşidir. Bir yazar ve akademisyendir. Sadık Murat Kolhan ( Osman Sonant ), Can Manay’ın menajeridir. Onun işlerini yürütür ve sırlarını saklar. Fi dizisinin yapımcısı Kerem Çatay , senaristi Nükhet Bıçakçı , yönetmeni Mert Baykal ’dır. Dizi, Azra Kohen ’in Fi, Çi, Pi isimli kitap serisinden uyarlanmıştır Fi dizisi kaç sezon sürdü  Fi dizisi 2 sezon sürmüştür. Dizi, Azra Kohen’in Fi, Çi ve Pi isimli kitap serisinden uyarlanmıştır. Dizinin ilk sezonu 12 bölüm, ikinci sezonu ise 10 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay , senaristi Nükhet Bıçakçı , yönetmeni Mert Baykal’dır. Dizinin başrollerini Ozan Güven , Serenay Sarıkaya , Mehmet Günsür , Berrak Tüzünataç , Büşra Develi , Tülay Günal ve Osman Sonant paylaşmaktadır.
fi dizi ekibi, Fi dizisi kaç sezon sürdü

Fi dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri şöyle:

Can Manay ( Ozan Güven ), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Duru’ya karşı saplantılı bir aşk besler.


Duru Durulay ( Serenay Sarıkaya ), bir konservatuvar öğrencisi ve dansçıdır. Deniz ile sevgilidir. Can Manay’ın ilgisini çeker


Deniz ( Mehmet Günsür ), bir müzisyendir. Duru’nun sevgilisidir. Can Manay’ın Duru’ya olan takıntısından rahatsız olur.


Özge Egeli ( Berrak Tüzünataç ), bir muhabirdir. Can Manay’ın kirli geçmişini ortaya çıkarmak için uğraşır.


Bilge ( Büşra Develi ), bir psikoloji öğrencisidir. Can Manay’ın ders verdiği okulda okur. Can Manay onun iyi bir psikolog olacağına inanır.


Çimenser Eti ( Tülay Günal ), Can Manay’ın eski eşidir. Bir yazar ve akademisyendir.


Sadık Murat Kolhan ( Osman Sonant ), Can Manay’ın menajeridir. Onun işlerini yürütür ve sırlarını saklar.


Fi dizisinin yapımcısı Kerem Çatay , senaristi Nükhet Bıçakçı , yönetmeni Mert Baykal ’dır. Dizi, Azra Kohen ’in Fi, Çi, Pi isimli kitap serisinden uyarlanmıştır

Fi dizisi kaç sezon sürdü

  Fi dizisi 2 sezon sürmüştür. Dizi, Azra Kohen’in Fi, Çi ve Pi isimli kitap serisinden uyarlanmıştır. Dizinin ilk sezonu 12 bölüm, ikinci sezonu ise 10 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay , senaristi Nükhet Bıçakçı , yönetmeni Mert Baykal’dır. Dizinin başrollerini Ozan Güven , Serenay Sarıkaya , Mehmet Günsür , Berrak Tüzünataç , Büşra Develi , Tülay Günal ve Osman Sonant paylaşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.