,, ,

Esra İşgüzar Kimdir?

Kimdir 03.08.2023 - 13:46, Güncelleme: 03.08.2023 - 13:51 5663+ kez okundu.
 

Esra İşgüzar Kimdir?

Esra İşgüzar Kimdir, Nerelidir? Esra İşgüzar Hayatı ve Biyografisi
Esra İşgüzar , 1990 yılında Kocaeli’de doğan başarılı bir sinema ve dizi oyuncusudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Esra İşgüzar , çeşitli projelerde rol alarak kendini göstermiştir. Aslan burcu olan Esra İşgüzar , bekar olup sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır. Esra İşgüzar ’ın oyunculuk kariyeri 2011 yılında İffet dizisinde Nimet karakterini canlandırmasıyla başlamıştır. Bu dizide Cemil’in (İbrahim Çelikkol) kardeşi olan Nimet, İffet’in (Deniz Çakır) en yakın arkadaşıdır. Dizideki performansıyla dikkat çeken Esra İşgüzar , daha sonra 2015 yılında Pinhan adlı TV filminde Leyla karakterine hayat vermiştir. Bu filmde Pinhan (Mehmet Özgür) adlı bir dervişin hayatını değiştiren Leyla, onun aşkı ve ilham kaynağı olmuştur. 2017 yılında Kurtlar Vadisi : Vatan adlı sinema filminde Seher Hemşire rolünü üstlenen Esra İşgüzar , bu filmde Polat Alemdar’ın ( Necati Şaşmaz ) yanında yer alan bir sağlık çalışanını oynamıştır. Filmdeki sahneleriyle beğeni toplayan Esra İşgüzar , 2018 yılında Cumali Ceber 2 adlı komedi filminde Pırıl karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Bu filmde Cumali Ceber’in (Halil Söyletmez) kız arkadaşı olan Pırıl, onun maceralarına eşlik etmiştir. 2019 yılında Elimi Bırakma dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Esra İşgüzar , aynı yıl Payitaht Abdülhamid dizisinde Frida Karasu karakterine hayat vermeye başlamıştır. Bu dizide Abdülhamid Han’ın (Bülent İnal) düşmanlarından biri olan Frida Karasu, Yahudi asıllı bir casus ve suikastçıdır. Dizideki kötü karakteriyle izleyicilerin nefretini kazanan Esra İşgüzar, oyunculuğuyla da takdir toplamıştır. Esra İşgüzar , halen Payitaht Abdülhamid dizisinde Frida Karasu rolünü sürdürmektedir. Ayrıca Yataş ve Finish markalarının reklam yüzü de olmuştur. Güzel ve yetenekli oyuncu Esra İşgüzar ’ın gelecekte yeni projelerde yer alması beklenmektedir.
Esra İşgüzar Kimdir, Nerelidir? Esra İşgüzar Hayatı ve Biyografisi

Esra İşgüzar , 1990 yılında Kocaeli’de doğan başarılı bir sinema ve dizi oyuncusudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Esra İşgüzar , çeşitli projelerde rol alarak kendini göstermiştir. Aslan burcu olan Esra İşgüzar , bekar olup sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

Esra İşgüzar ’ın oyunculuk kariyeri 2011 yılında İffet dizisinde Nimet karakterini canlandırmasıyla başlamıştır. Bu dizide Cemil’in (İbrahim Çelikkol) kardeşi olan Nimet, İffet’in (Deniz Çakır) en yakın arkadaşıdır. Dizideki performansıyla dikkat çeken Esra İşgüzar , daha sonra 2015 yılında Pinhan adlı TV filminde Leyla karakterine hayat vermiştir. Bu filmde Pinhan (Mehmet Özgür) adlı bir dervişin hayatını değiştiren Leyla, onun aşkı ve ilham kaynağı olmuştur.

2017 yılında Kurtlar Vadisi : Vatan adlı sinema filminde Seher Hemşire rolünü üstlenen Esra İşgüzar , bu filmde Polat Alemdar’ın ( Necati Şaşmaz ) yanında yer alan bir sağlık çalışanını oynamıştır. Filmdeki sahneleriyle beğeni toplayan Esra İşgüzar , 2018 yılında Cumali Ceber 2 adlı komedi filminde Pırıl karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Bu filmde Cumali Ceber’in (Halil Söyletmez) kız arkadaşı olan Pırıl, onun maceralarına eşlik etmiştir.

2019 yılında Elimi Bırakma dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Esra İşgüzar , aynı yıl Payitaht Abdülhamid dizisinde Frida Karasu karakterine hayat vermeye başlamıştır. Bu dizide Abdülhamid Han’ın (Bülent İnal) düşmanlarından biri olan Frida Karasu, Yahudi asıllı bir casus ve suikastçıdır. Dizideki kötü karakteriyle izleyicilerin nefretini kazanan Esra İşgüzar, oyunculuğuyla da takdir toplamıştır.

Esra İşgüzar , halen Payitaht Abdülhamid dizisinde Frida Karasu rolünü sürdürmektedir. Ayrıca Yataş ve Finish markalarının reklam yüzü de olmuştur. Güzel ve yetenekli oyuncu Esra İşgüzar ’ın gelecekte yeni projelerde yer alması beklenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.