,, ,

Erkan Can Kimdir?

Kimdir 14.06.2023 - 11:42, Güncelleme: 14.06.2023 - 11:47 3658+ kez okundu.
 

Erkan Can Kimdir?

Erkan Can kimdir? Erkan Can nereli, kaç yaşında?
Erkan Can , Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcıdır. 1 Kasım 1958’de Bursa’da doğmuştur. Tiyatro hayatına 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başlamıştır. Sinema ve televizyon kariyerinde pek çok başarılı yapımda rol almıştır Erkan Can , 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Temel karakteri ile televizyon dünyasına girmiştir. 1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynamış ve pek çok ödül kazanmıştır. 2006 yılında Takva adlı filmde Muharrem karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır Erkan Can , son dönemde Saygı, Çarpışma, Dudullu Postası, Bir Deli Sevda, Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca tiyatro oyunlarında da sahne almaya devam etmektedir Erkan Can 'ın oynadığı diziler hangileridir? Saygı (2020): Erkan Can , bu dizide Yavuz karakterini canlandırmıştır. Yavuz, İstanbul’un en güçlü suç patronlarından biridir. Ancak bir gün kendisine saygı duyulmayan bir ortamda bulur ve hayatı değişir. Çarpışma (2018-2019): Erkan Can , bu dizide Haydar karakterini canlandırmıştır. Haydar, Adanalı, hislerini saklamayan, deli dolu bir polis müdürüdür. Emrindeki memurları çok sever, özellikle Kadir’i oğlu gibi görür. Dudullu Postası (2018): Erkan Can , bu dizide Vasıf karakterini canlandırmıştır. Vasıf, mahallenin abisidir. Mahalleliye yardım etmeye çalışırken başına komik olaylar gelir. Bir Deli Sevda (2017): Erkan Can , bu dizide Hulusi Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Hulusi, 2. el eşyalar alıp satan bir adamdır. Yeğeni Ali’ye sahip çıkmış, onu yetiştirmiştir. Acı Aşk (2015-2016): Erkan Can , bu dizide Reşat karakterini canlandırmıştır. Reşat, Ali’nin dayısı ve Ferman’ın çocukluk arkadaşıdır. Restoran işletmecisidir.
Erkan Can kimdir? Erkan Can nereli, kaç yaşında?

Erkan Can , Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcıdır. 1 Kasım 1958’de Bursa’da doğmuştur. Tiyatro hayatına 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başlamıştır. Sinema ve televizyon kariyerinde pek çok başarılı yapımda rol almıştır
Erkan Can , 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Temel karakteri ile televizyon dünyasına girmiştir.

1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynamış ve pek çok ödül kazanmıştır. 2006 yılında Takva adlı filmde Muharrem karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır Erkan Can , son dönemde Saygı, Çarpışma, Dudullu Postası, Bir Deli Sevda, Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca tiyatro oyunlarında da sahne almaya devam etmektedir

Erkan Can 'ın oynadığı diziler hangileridir?

  • Saygı (2020): Erkan Can , bu dizide Yavuz karakterini canlandırmıştır. Yavuz, İstanbul’un en güçlü suç patronlarından biridir. Ancak bir gün kendisine saygı duyulmayan bir ortamda bulur ve hayatı değişir.
  • Çarpışma (2018-2019): Erkan Can , bu dizide Haydar karakterini canlandırmıştır. Haydar, Adanalı, hislerini saklamayan, deli dolu bir polis müdürüdür. Emrindeki memurları çok sever, özellikle Kadir’i oğlu gibi görür.
  • Dudullu Postası (2018): Erkan Can , bu dizide Vasıf karakterini canlandırmıştır. Vasıf, mahallenin abisidir. Mahalleliye yardım etmeye çalışırken başına komik olaylar gelir.
  • Bir Deli Sevda (2017): Erkan Can , bu dizide Hulusi Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Hulusi, 2. el eşyalar alıp satan bir adamdır. Yeğeni Ali’ye sahip çıkmış, onu yetiştirmiştir.
  • Acı Aşk (2015-2016): Erkan Can , bu dizide Reşat karakterini canlandırmıştır. Reşat, Ali’nin dayısı ve Ferman’ın çocukluk arkadaşıdır. Restoran işletmecisidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.