,, ,

Doğu Ekspresi Bileti Nasıl Alınır?

Gündem 27.12.2023 - 17:14, Güncelleme: 27.12.2023 - 17:14 3030+ kez okundu.
 

Doğu Ekspresi Bileti Nasıl Alınır?

Doğu Ekspresi Bileti Nasıl Alınır?
Doğu Ekspresi bileti , TCDD 'nin web sitesi üzerinden veya mobil uygulamasından satın alınabilir. Ayrıca, TCDD'nin çağrı merkezi olan 444 82 33'ü arayarak da bilet satın alınabilir. Doğu Ekspresi bileti satın almak için öncelikle bir TCDD üyeliği oluşturmanız gerekir. Üyelik oluşturmak için TCDD web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapın ve "Üye Ol" sekmesini tıklayın. Ardından, ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası ve doğum tarihi gibi bilgilerinizi girin. Üyelik oluşturduktan sonra, bilet satın almak için "Bilet Al" sekmesini tıklayın. Ardından, seyahat etmek istediğiniz tarihi ve saati seçin. Trenin hangi vagonunda ve hangi koltukta oturmak istediğinizi de seçebilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra, biletinizin çıktısını almak için PDF formatında indirebilirsiniz. Ayrıca, biletinizin bilgilerini cep telefonunuza SMS olarak gönderebilirsiniz. Doğu Ekspresi bilet fiyatları, seyahat ettiğiniz tarihe, trenin vagonuna ve koltuk tipine göre değişir. Pulman vagonunda tek yön bilet fiyatı, 400 TL'dir. Yataklı vagonunda tek yön bilet fiyatı ise, 650 TL'dir. Doğu Ekspresi biletleri, genellikle seyahat tarihinden 90 gün önce satışa sunulur. Ancak, yoğun dönemlerde biletler daha erken tükenebilir. Bu nedenle, biletlerinizi erkenden satın almanızı tavsiye ederiz. Doğu Ekspresi bileti satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır: Doğu Ekspresi, pulman ve yataklı olmak üzere iki tür vagona sahiptir. Pulman vagonunda koltuklar 2+2 düzenindedir. Yataklı vagonunda ise koltuklar 1+1 düzenindedir ve her koltuk üzerinde bir yatak bulunmaktadır. Doğu Ekspresi, Erzurum'dan Kars'a kadar olan yolculuğunu 22 saatte tamamlamaktadır. Doğu Ekspresi, seyahat boyunca birçok tarihi ve turistik yeri geçer. Bu yerlerde mola vererek, bu yerleri ziyaret edebilirsiniz. Doğu Ekspresi bileti satın alarak, unutulmaz bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.
Doğu Ekspresi Bileti Nasıl Alınır?

Doğu Ekspresi bileti , TCDD 'nin web sitesi üzerinden veya mobil uygulamasından satın alınabilir. Ayrıca, TCDD'nin çağrı merkezi olan 444 82 33'ü arayarak da bilet satın alınabilir.

Doğu Ekspresi bileti satın almak için öncelikle bir TCDD üyeliği oluşturmanız gerekir. Üyelik oluşturmak için TCDD web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapın ve "Üye Ol" sekmesini tıklayın. Ardından, ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası ve doğum tarihi gibi bilgilerinizi girin.

Üyelik oluşturduktan sonra, bilet satın almak için "Bilet Al" sekmesini tıklayın. Ardından, seyahat etmek istediğiniz tarihi ve saati seçin. Trenin hangi vagonunda ve hangi koltukta oturmak istediğinizi de seçebilirsiniz.

Biletinizi satın aldıktan sonra, biletinizin çıktısını almak için PDF formatında indirebilirsiniz. Ayrıca, biletinizin bilgilerini cep telefonunuza SMS olarak gönderebilirsiniz.

Doğu Ekspresi bilet fiyatları, seyahat ettiğiniz tarihe, trenin vagonuna ve koltuk tipine göre değişir. Pulman vagonunda tek yön bilet fiyatı, 400 TL'dir. Yataklı vagonunda tek yön bilet fiyatı ise, 650 TL'dir.

Doğu Ekspresi biletleri, genellikle seyahat tarihinden 90 gün önce satışa sunulur. Ancak, yoğun dönemlerde biletler daha erken tükenebilir. Bu nedenle, biletlerinizi erkenden satın almanızı tavsiye ederiz.

Doğu Ekspresi bileti satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır:

  • Doğu Ekspresi, pulman ve yataklı olmak üzere iki tür vagona sahiptir. Pulman vagonunda koltuklar 2+2 düzenindedir. Yataklı vagonunda ise koltuklar 1+1 düzenindedir ve her koltuk üzerinde bir yatak bulunmaktadır.
  • Doğu Ekspresi, Erzurum'dan Kars'a kadar olan yolculuğunu 22 saatte tamamlamaktadır.
  • Doğu Ekspresi, seyahat boyunca birçok tarihi ve turistik yeri geçer. Bu yerlerde mola vererek, bu yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Doğu Ekspresi bileti satın alarak, unutulmaz bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.