,, ,

Devin Özgür Çınar Kimdir?

Kimdir 16.06.2023 - 09:11, Güncelleme: 16.06.2023 - 09:18 5061+ kez okundu.
 

Devin Özgür Çınar Kimdir?

Devin Özgür Çınar Kimdir?
Devin Özgür Çınar , 21 Haziran 1973’te Zonguldak’ta doğan Türk oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Devin Özgür Çınar Ekranlarda onu ilk tanıdığımız ve dikkat çeken projesi Türkan Şoray ve Şener Şen gibi sinemanın usta isimleri ile birlikte rol aldığı “ İkinci Bahar ” adlı dizi olmuştur. Devin Özgür Çınar Daha sonra Abuzer Kadayıf, Gönül Yarası, Köpek, Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Türk Malı, Sevdaluk, Kalbimdeki Deniz, 10 Bin Adım ve Menajerimi Ara gibi filmler ve dizilerde oynamıştır. Devin Özgür Çınar Ayrıca Yeni Kiracı ve Mikadonun Çöpleri gibi tiyatro oyunlarında da rol almıştır. Devin Özgür Çınar 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü Geriye Kalan filmiyle kazanmıştır
Devin Özgür Çınar Kimdir?

Devin Özgür Çınar , 21 Haziran 1973’te Zonguldak’ta doğan Türk oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Devin Özgür Çınar Ekranlarda onu ilk tanıdığımız ve dikkat çeken projesi Türkan Şoray ve Şener Şen gibi sinemanın usta isimleri ile birlikte rol aldığı “ İkinci Bahar ” adlı dizi olmuştur.

Devin Özgür Çınar Daha sonra Abuzer Kadayıf, Gönül Yarası, Köpek, Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Türk Malı, Sevdaluk, Kalbimdeki Deniz, 10 Bin Adım ve Menajerimi Ara gibi filmler ve dizilerde oynamıştır. Devin Özgür Çınar Ayrıca Yeni Kiracı ve Mikadonun Çöpleri gibi tiyatro oyunlarında da rol almıştır. Devin Özgür Çınar 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü Geriye Kalan filmiyle kazanmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.