,, ,

Birol Celep

Kimdir 21.06.2022 - 09:31, Güncelleme: 21.06.2022 - 09:31 11094+ kez okundu.
 

Birol Celep

4 Haziran 1960 tarihinde Foça Gerenköy'de doğan Birol Celep Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu.
1984'te ailesinin Gediz ve Bakırçay havzasında pamuk sektöründe faaliyet gösteren Celepler Pamuk ve Celpam Pamuk şirketlerinde üretim ve satın alma konularında görev alan Celep, 1994 yılında kuru meyve üretimi ve ihracatı için kurulan K.F.C. Gıda Tekstil Sanayi İthalat İhracat Yatırım A. Ş.'de aktif olarak yönetimde görev aldı.   20 yılı aşkın süredir K.F.C. Gıda A.Ş. ve ABD'de yerleşik Safe Food Corporation firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı olan Birol Celep Celepler Pamuk Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. firmasının da Yönetim Kurulu Üyesidir.   2003 yılından itibaren Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçılar Birliğinde Denetim Kurulu Üyeliğini yapan Birol Celep 2010-2014 döneminde Başkan Yardımcılığını üstlendi ve 2014 yılında Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. 2018 yılında Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar seçilen Birol Celep aynı yıl Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı oldu.   TİM Sektörler Konseyi üyeliğine 2018 yılında ilk kez seçilen Birol Celep, 2022 yılında TİM Sektörler Konseyi üyeliğine ikinci kez seçildi. Celep, 20 Haziran 2022 tarihinde TİM Yönetim Kurulu Üyesi oldu.   Olcay Celep ile evli olan Birol Celep, 2 erkek çocuk babası, 3 torun sahibidir.
4 Haziran 1960 tarihinde Foça Gerenköy'de doğan Birol Celep Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu.

1984'te ailesinin Gediz ve Bakırçay havzasında pamuk sektöründe faaliyet gösteren Celepler Pamuk ve Celpam Pamuk şirketlerinde üretim ve satın alma konularında görev alan Celep, 1994 yılında kuru meyve üretimi ve ihracatı için kurulan K.F.C. Gıda Tekstil Sanayi İthalat İhracat Yatırım A. Ş.'de aktif olarak yönetimde görev aldı.

 

20 yılı aşkın süredir K.F.C. Gıda A.Ş. ve ABD'de yerleşik Safe Food Corporation firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı olan Birol Celep Celepler Pamuk Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. firmasının da Yönetim Kurulu Üyesidir.

 

2003 yılından itibaren Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçılar Birliğinde Denetim Kurulu Üyeliğini yapan Birol Celep 2010-2014 döneminde Başkan Yardımcılığını üstlendi ve 2014 yılında Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. 2018 yılında Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar seçilen Birol Celep aynı yıl Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı oldu.

 

TİM Sektörler Konseyi üyeliğine 2018 yılında ilk kez seçilen Birol Celep, 2022 yılında TİM Sektörler Konseyi üyeliğine ikinci kez seçildi. Celep, 20 Haziran 2022 tarihinde TİM Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

 

Olcay Celep ile evli olan Birol Celep, 2 erkek çocuk babası, 3 torun sahibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.