,, ,

BDU, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti

Gündem 05.10.2023 - 10:40, Güncelleme: 05.10.2023 - 12:30 3539+ kez okundu.
 

BDU, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti

BDU, İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti. Türkiye’nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konularında işbirliği görüşüldü.
BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği , İstanbul Valisi Davut Gül 'ü ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Örgütler, Türk Dünyası, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası projeler ile yatırımların ülkemizin "Yüz" yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne getirilmesi ve çalışılması konuşuldu. BDU Genel Başkanı Musa Karademir Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı , Başkan Vekili Nalan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar 'ın yer aldığı ziyarette, Vali Gül ile BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmaları ele alındı. Ziyarette, BDU'nun uluslararası örgütler ve ülkelerle yaptığı iş birlikleri ile Türkiye'nin uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılması ve yatırımların çekilmesi konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Gül, BDU'nun çalışmalarının Türkiye için önemli olduğunu belirterek, birlik ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyarette, BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmalarına destek veren Vali Gül'e plaket takdim edildi.
BDU, İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti. Türkiye’nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konularında işbirliği görüşüldü.

BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği , İstanbul Valisi Davut Gül 'ü ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Örgütler, Türk Dünyası, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası projeler ile yatırımların ülkemizin "Yüz" yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne getirilmesi ve çalışılması konuşuldu.

BDU Genel Başkanı Musa Karademir Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı , Başkan Vekili Nalan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar 'ın yer aldığı ziyarette, Vali Gül ile BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmaları ele alındı.

Ziyarette, BDU'nun uluslararası örgütler ve ülkelerle yaptığı iş birlikleri ile Türkiye'nin uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılması ve yatırımların çekilmesi konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Gül, BDU'nun çalışmalarının Türkiye için önemli olduğunu belirterek, birlik ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette, BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmalarına destek veren Vali Gül'e plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.