,, ,

BDU Heyeti Resepsiyondaydı

Gündem 16.11.2023 - 16:58, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:58 3170+ kez okundu.
 

BDU Heyeti Resepsiyondaydı

BDU Heyeti, KKTC’nin 40. Kuruluş Yıldönümü resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda KKTC’nin tarihi, kültürü, mutfağı ve müziği tanıtıldı. BDU Heyeti, KKTC’nin bağımsızlığını ve egemenliğini kutladı
KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel tarafından gerçekleştirilen resepsiyona BDU Heyeti katıldı. Resepsiyon, KKTC'nin 40'ıncı Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle düzenlendi. BDU Başkanı Musa Karademir , BDU Başkan Vekili Nalan Özkan , BDU Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı ve BDU YKÜ Mehmet Nuri Kaynar resepsiyona katıldılar. BDU Heyeti, KKTC'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı ve KKTC'nin bağımsızlığının ve egemenliğinin devamını dilediler. BDU Heyeti, resepsiyona davet eden KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demir Hanımefendiye ve Eşine, Kıbrıs Türk Kültür Derneği İstanbul Şube Başkanı Zehra Bilge Eray Hanımefendiye teşekkür ettiler. Resepsiyonda KKTC'nin tarihi ve kültürü tanıtıldı Resepsiyonda, KKTC'nin tarihi ve kültürü hakkında tanıtıcı sunumlar yapıldı. Ayrıca, KKTC'nin mutfağı ve müziği tanıtıldı. Resepsiyona katılanlar, KKTC'nin zengin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular.
BDU Heyeti, KKTC’nin 40. Kuruluş Yıldönümü resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda KKTC’nin tarihi, kültürü, mutfağı ve müziği tanıtıldı. BDU Heyeti, KKTC’nin bağımsızlığını ve egemenliğini kutladı

KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel tarafından gerçekleştirilen resepsiyona BDU Heyeti katıldı.

Resepsiyon, KKTC'nin 40'ıncı Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle düzenlendi. BDU Başkanı Musa Karademir , BDU Başkan Vekili Nalan Özkan , BDU Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı ve BDU YKÜ Mehmet Nuri Kaynar resepsiyona katıldılar.

BDU Heyeti, KKTC'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı ve KKTC'nin bağımsızlığının ve egemenliğinin devamını dilediler.

BDU Heyeti, resepsiyona davet eden KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demir Hanımefendiye ve Eşine, Kıbrıs Türk Kültür Derneği İstanbul Şube Başkanı Zehra Bilge Eray Hanımefendiye teşekkür ettiler.

Resepsiyonda KKTC'nin tarihi ve kültürü tanıtıldı

Resepsiyonda, KKTC'nin tarihi ve kültürü hakkında tanıtıcı sunumlar yapıldı. Ayrıca, KKTC'nin mutfağı ve müziği tanıtıldı.

Resepsiyona katılanlar, KKTC'nin zengin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.