,, ,

Bayındır'da Bekçi Yem Karma Makinesine Kapıldı

Gündem 07.02.2024 - 10:37, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:37 3433+ kez okundu.
 

Bayındır'da Bekçi Yem Karma Makinesine Kapıldı

İzmir Bayındır’da trajik kaza: Bekçi İbrahim Aydemir, çiftlikte sıvı gübre atarken dengesini kaybedip yem karma makinesine düştü ve hayatını kaybetti
İzmir 'in Bayındır ilçesinde trajik bir kaza meydana geldi. 30 yaşındaki bekçi İbrahim Aydemir , ailesine ait çiftlikte sıvı gübre atmak isterken dengesini kaybederek yem karma makinesine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Aydemir'in evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Kaza Nasıl Gerçekleşti? Aydemir, akşam saatlerinde ailesine ait çiftlikte sıvı gübre atmak için çalışıyordu. Dengesini kaybederek yem karma makinesine düşen Aydemir, makineye sıkışarak hayatını kaybetti. Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi Kazayı gören yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Aydemir'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ailesi ve Arkadaşları Yasta Evli ve bir çocuk sahibi olan İbrahim Aydemir'in ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Aydemir'in yakınları, acı haberi duyarak olay yerine geldi. Jandarma Soruşturma Başlattı Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yem karma makinesinin emniyet tedbirlerinin alınıp alınmadığı araştırılıyor.
İzmir Bayındır’da trajik kaza: Bekçi İbrahim Aydemir, çiftlikte sıvı gübre atarken dengesini kaybedip yem karma makinesine düştü ve hayatını kaybetti

İzmir 'in Bayındır ilçesinde trajik bir kaza meydana geldi. 30 yaşındaki bekçi İbrahim Aydemir , ailesine ait çiftlikte sıvı gübre atmak isterken dengesini kaybederek yem karma makinesine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Aydemir'in evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Aydemir, akşam saatlerinde ailesine ait çiftlikte sıvı gübre atmak için çalışıyordu. Dengesini kaybederek yem karma makinesine düşen Aydemir, makineye sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazayı gören yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Aydemir'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ailesi ve Arkadaşları Yasta

Evli ve bir çocuk sahibi olan İbrahim Aydemir'in ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Aydemir'in yakınları, acı haberi duyarak olay yerine geldi.

Jandarma Soruşturma Başlattı

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yem karma makinesinin emniyet tedbirlerinin alınıp alınmadığı araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.