,, ,

Ayşe Begüm Onbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Begüm Onbaşı Hayatı ve Başarıları

Kimdir 23.12.2023 - 12:33, Güncelleme: 23.12.2023 - 12:33 5534+ kez okundu.
 

Ayşe Begüm Onbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Begüm Onbaşı Hayatı ve Başarıları

Ayşe Begüm Onbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Begüm Onbaşı Hayatı ve Başarıları
Ayşe Begüm Onbaşı , 9 Aralık 2001 tarihinde Manisa 'nın Akhisar ilçesinde doğdu. 11 yaşından beri Türkiye milli aerobik jimnastik takımında yer alıyor. 2021'de Bakü'de düzenlenen 58. Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda büyükler kategorisinde bireysel olarak altın madalya kazandı. Bu madalya, Türkiye'nin dünya şampiyonalarında elde ettiği ilk altın madalya oldu. Onbaşı, 2022'de Konya'da düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları'nda da altın madalya kazandı. Onbaşı, 2023'te Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda da madalya hedefliyor. Ayşe Begüm Onbaşı'nın başarıları şöyle sıralanabilir: 2021 Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası: Büyükler kategorisi, bireysel: Altın madalya 2022 İslami Dayanışma Oyunları: Büyükler kategorisi, bireysel: Altın madalya Onbaşı, başarılarıyla Türkiye'nin gururu oldu.
Ayşe Begüm Onbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Ayşe Begüm Onbaşı Hayatı ve Başarıları

Ayşe Begüm Onbaşı , 9 Aralık 2001 tarihinde Manisa 'nın Akhisar ilçesinde doğdu. 11 yaşından beri Türkiye milli aerobik jimnastik takımında yer alıyor. 2021'de Bakü'de düzenlenen 58. Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda büyükler kategorisinde bireysel olarak altın madalya kazandı. Bu madalya, Türkiye'nin dünya şampiyonalarında elde ettiği ilk altın madalya oldu.

Onbaşı, 2022'de Konya'da düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları'nda da altın madalya kazandı.

Onbaşı, 2023'te Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda da madalya hedefliyor.

Ayşe Begüm Onbaşı'nın başarıları şöyle sıralanabilir:

  • 2021 Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası: Büyükler kategorisi, bireysel: Altın madalya
  • 2022 İslami Dayanışma Oyunları: Büyükler kategorisi, bireysel: Altın madalya

Onbaşı, başarılarıyla Türkiye'nin gururu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.