,, ,

Akdeniz Dondurma'ya Özel Kalite Belgesi Verildi

Gündem 07.10.2023 - 14:48, Güncelleme: 07.10.2023 - 14:48 3727+ kez okundu.
 

Akdeniz Dondurma'ya Özel Kalite Belgesi Verildi

Yeşilçam Medya’nın Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Antalya’da ünlü Akdeniz Dondurma’ya Özel Kalite Belgesi takdim etti.
Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Akdeniz Dondurma Merkez Şubesi'ni ziyaret ederek, şirket ortaklarından Kerim Kama 'ya Özel Kalite Belgesini takdim etti. Antalya'da 1961 yılında Davut Kama tarafından kurulan işletme, yanık dondurmayla ünlendi. Oğulları Kerim Kama, Ahmet Kama, Selahattin Kama ve İlyas Kama tarafından devam ettirilen işletme, şu anda Antalya'da 12 şubesi ve 100'e yakın çalışanıyla hizmet veriyor. Zincir şubeleriyle Antalya'nın en ünlü mekanlarından olan Akdeniz Dondurma, lezzetli ürünleri ve müşteri memnuniyetiyle dikkat çekiyor. Hem kalitesinden taviz vermemesi hem de her bütçeye uygun olmasıyla tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, yaptığı açıklamada, "Akdeniz Dondurma, rakiplerine kıyasla halk tarafından en çok tercih edilen, ürün kalitesi, hijyeni ve müşteri memnuniyeti ile ilk sırada olan bir işletmedir. Ekibimizin yapmış olduğu incelemeler sonucu, Akdeniz Dondurma'ya Özel Kalite Belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Tercihinizi Akdeniz Dondurma'dan yana kullanmanızı tavsiye ederiz." dedi.
Yeşilçam Medya’nın Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Antalya’da ünlü Akdeniz Dondurma’ya Özel Kalite Belgesi takdim etti.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Akdeniz Dondurma Merkez Şubesi'ni ziyaret ederek, şirket ortaklarından Kerim Kama 'ya Özel Kalite Belgesini takdim etti.

Antalya'da 1961 yılında Davut Kama tarafından kurulan işletme, yanık dondurmayla ünlendi. Oğulları Kerim Kama, Ahmet Kama, Selahattin Kama ve İlyas Kama tarafından devam ettirilen işletme, şu anda Antalya'da 12 şubesi ve 100'e yakın çalışanıyla hizmet veriyor.

Zincir şubeleriyle Antalya'nın en ünlü mekanlarından olan Akdeniz Dondurma, lezzetli ürünleri ve müşteri memnuniyetiyle dikkat çekiyor. Hem kalitesinden taviz vermemesi hem de her bütçeye uygun olmasıyla tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, yaptığı açıklamada, "Akdeniz Dondurma, rakiplerine kıyasla halk tarafından en çok tercih edilen, ürün kalitesi, hijyeni ve müşteri memnuniyeti ile ilk sırada olan bir işletmedir. Ekibimizin yapmış olduğu incelemeler sonucu, Akdeniz Dondurma'ya Özel Kalite Belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Tercihinizi Akdeniz Dondurma'dan yana kullanmanızı tavsiye ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.