,, ,

7 Ocak 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı

Tv-Dünyası 08.01.2024 - 10:54, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:55 8113+ kez okundu.
 

7 Ocak 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı

7 Ocak 2024’te yayınlanan programlar arasında, MasterChef Türkiye All Star en çok izlenen yapım oldu. Kirli Sepeti ve Teşkilat da popüler yapımlar arasındaydı
7 Ocak 2024 Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC+ gruplarında en çok izlenen yapımlar sırasıyla şu şekilde oldu: Total MasterChef Türkiye All Star Kirli Sepeti Teşkilat Yıldızlar Bana Uzak Ne Gemiler Yaktım AB MasterChef Türkiye All Star Teşkilat Kirli Sepeti Ne Gemiler Yaktım Yıldızlar Bana Uzak ABC+ MasterChef Türkiye All Star Kirli Sepeti Teşkilat Ne Gemiler Yaktım Yıldızlar Bana Uzak MasterChef Türkiye All Star Total'de birinci oldu 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapım, 7.85 reyting oranıyla MasterChef Türkiye All Star oldu. MasterChef Türkiye All Star, AB'de 7.61 reyting oranıyla ikinci, ABC+'da ise 8.04 reyting oranıyla birinci oldu. Kirli Sepeti AB'de ikinci oldu 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.87 reyting oranıyla Kirli Sepeti oldu. Kirli Sepeti, Total'de üçüncü, ABC+'da ise ikinci sırada yer aldı. Teşkilat AB'de üçüncü oldu 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.16 reyting oranıyla Teşkilat oldu. Teşkilat, Total'de üçüncü, AB'de ikinci, ABC+'da ise üçüncü sırada yer aldı. Yıldızlar Bana Uzak AB'de son sırada yer aldı 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.70 reyting oranıyla Yıldızlar Bana Uzak oldu. Yıldızlar Bana Uzak, Total'de dokuzuncu, AB'de yirmi üçüncü, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı. Ne Gemiler Yaktım AB'de on birinci sırada yer aldı 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.05 reyting oranıyla Ne Gemiler Yaktım oldu. Ne Gemiler Yaktım, Total'de on altıncı, AB'de on birinci, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı.
7 Ocak 2024’te yayınlanan programlar arasında, MasterChef Türkiye All Star en çok izlenen yapım oldu. Kirli Sepeti ve Teşkilat da popüler yapımlar arasındaydı

7 Ocak 2024 Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC+ gruplarında en çok izlenen yapımlar sırasıyla şu şekilde oldu:

Total

    1. MasterChef Türkiye All Star
    1. Kirli Sepeti
    1. Teşkilat
    1. Yıldızlar Bana Uzak
    1. Ne Gemiler Yaktım

AB

    1. MasterChef Türkiye All Star
    1. Teşkilat
    1. Kirli Sepeti
    1. Ne Gemiler Yaktım
    1. Yıldızlar Bana Uzak

ABC+

    1. MasterChef Türkiye All Star
    1. Kirli Sepeti
    1. Teşkilat
    1. Ne Gemiler Yaktım
    1. Yıldızlar Bana Uzak

MasterChef Türkiye All Star Total'de birinci oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapım, 7.85 reyting oranıyla MasterChef Türkiye All Star oldu. MasterChef Türkiye All Star, AB'de 7.61 reyting oranıyla ikinci, ABC+'da ise 8.04 reyting oranıyla birinci oldu.

Kirli Sepeti AB'de ikinci oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.87 reyting oranıyla Kirli Sepeti oldu. Kirli Sepeti, Total'de üçüncü, ABC+'da ise ikinci sırada yer aldı.

Teşkilat AB'de üçüncü oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.16 reyting oranıyla Teşkilat oldu. Teşkilat, Total'de üçüncü, AB'de ikinci, ABC+'da ise üçüncü sırada yer aldı.

Yıldızlar Bana Uzak AB'de son sırada yer aldı

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.70 reyting oranıyla Yıldızlar Bana Uzak oldu. Yıldızlar Bana Uzak, Total'de dokuzuncu, AB'de yirmi üçüncü, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı.

Ne Gemiler Yaktım AB'de on birinci sırada yer aldı

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.05 reyting oranıyla Ne Gemiler Yaktım oldu. Ne Gemiler Yaktım, Total'de on altıncı, AB'de on birinci, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.