,, ,

18 Aralık 2023 Reyting Sonuçları Açıklandı

Yayın Akışı 19.12.2023 - 10:34, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:40 4101+ kez okundu.
 

18 Aralık 2023 Reyting Sonuçları Açıklandı

18 Aralık 2023’te yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde Ömer, Kızıl Goncalar ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizileri zirveyi paylaştı.
18 Aralık 2023 tarihinde televizyon kanallarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde hangi programlar izleyicilerin ilgisini çekti? Hangi diziler ve yarışmalar zirveye yerleşti? Hangi haber bültenleri reyting listesinde üst sıralarda yer aldı? İşte reyting sonuçlarına göre ilk 10 program. Total kategorisinde reyting listesinin ilk sırasında TRT 1’de yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yer aldı. Dizinin 6. bölümü 6,17 izlenme oranıyla zirveyi kaptı. İkinci sırada Star TV’de ekrana gelen Ömer dizisi 5,47 izlenme oranıyla takip etti. Üçüncü sırada ise Kanal D’de izleyiciyle buluşan Kızıl Goncalar dizisi 4,39 izlenme oranıyla yer aldı. AB kategorisinde ise reyting listesinin ilk sırasında yine Ömer dizisi 6,11 izlenme oranıyla birinci oldu. İkinci sırada Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 5,69 izlenme oranıyla yer aldı. Üçüncü sırada ise yine Kızıl Goncalar dizisi 4,24 izlenme oranıyla kendine yer buldu. 20+ABC1 kategorisinde ise reyting listesinin ilk sırasında Ömer dizisi 6,50 izlenme oranıyla zirvede yer aldı. İkinci sırada Kızıl Goncalar dizisi 5,29 izlenme oranıyla takip etti. Üçüncü sırada ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 5,20 izlenme oranıyla yer aldı. Reyting listesinde ilk 10 program arasında TV8’de yayınlanan Masterchef All Star yarışması, Show TV’de ekrana gelen Safir dizisi ve Kanal D’de izlenen Arka Sokaklar dizisi de yer aldı. Ayrıca Kanal D’de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi de reyting listesinde kendine yer buldu. Reyting sonuçları, TİAK tarafından belirlenen örneklem evlerindeki izlenme oranlarına göre hesaplanıyor. Reyting listesinde yer alan programların izlenme oranları, izlenme payları ve sıralamaları, programların başarılarını ve popülaritelerini gösteriyor.
18 Aralık 2023’te yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde Ömer, Kızıl Goncalar ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizileri zirveyi paylaştı.

18 Aralık 2023 tarihinde televizyon kanallarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde hangi programlar izleyicilerin ilgisini çekti? Hangi diziler ve yarışmalar zirveye yerleşti? Hangi haber bültenleri reyting listesinde üst sıralarda yer aldı? İşte reyting sonuçlarına göre ilk 10 program.

Total kategorisinde reyting listesinin ilk sırasında TRT 1’de yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yer aldı. Dizinin 6. bölümü 6,17 izlenme oranıyla zirveyi kaptı. İkinci sırada Star TV’de ekrana gelen Ömer dizisi 5,47 izlenme oranıyla takip etti. Üçüncü sırada ise Kanal D’de izleyiciyle buluşan Kızıl Goncalar dizisi 4,39 izlenme oranıyla yer aldı.

AB kategorisinde ise reyting listesinin ilk sırasında yine Ömer dizisi 6,11 izlenme oranıyla birinci oldu. İkinci sırada Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 5,69 izlenme oranıyla yer aldı. Üçüncü sırada ise yine Kızıl Goncalar dizisi 4,24 izlenme oranıyla kendine yer buldu.

20+ABC1 kategorisinde ise reyting listesinin ilk sırasında Ömer dizisi 6,50 izlenme oranıyla zirvede yer aldı. İkinci sırada Kızıl Goncalar dizisi 5,29 izlenme oranıyla takip etti. Üçüncü sırada ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi 5,20 izlenme oranıyla yer aldı.

Reyting listesinde ilk 10 program arasında TV8’de yayınlanan Masterchef All Star yarışması, Show TV’de ekrana gelen Safir dizisi ve Kanal D’de izlenen Arka Sokaklar dizisi de yer aldı. Ayrıca Kanal D’de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi de reyting listesinde kendine yer buldu.

Reyting sonuçları, TİAK tarafından belirlenen örneklem evlerindeki izlenme oranlarına göre hesaplanıyor. Reyting listesinde yer alan programların izlenme oranları, izlenme payları ve sıralamaları, programların başarılarını ve popülaritelerini gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.