My Holo Love Dizisi Konusu ve Oyuncuları

My Holo Love 2020-2021 yılları arasında Netflix 'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do ( Yoon Hyun-min ) ve Han So-yeon ( Ko Sung-hee ) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yoon Hyun-min Ko Sung-hee Lee Yeon-hee Park Jin-woo Kim Ki-doo ve Kim Min-kyung yer almaktadır. Dizi, 8 bölümden oluşmaktadır.

Dizi , Netflix 'te yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştür ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Dizi, aşk, arkadaşlık, yalnızlık ve yapay zeka gibi temaları işlemektedir.My Holo Love, 2020-2021 yılları arasında Netflix'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do (Yoon Hyun-min) ve Han So-yeon (Ko Sung-hee) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur.