Damacana Su Fiyatlarına Karşı Belediye Eyleme Geçin!

DAMACANA SU ÇOK PAHALI, BELEDİYE UYUMA! Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor. Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor.

Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor.

Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor.

Belediyelerin en doğal hizmetlerinden birisi olması gereken sağlıklı şebeke suyu birçok belediye başkan adayının gündeminde değil …..  Seçmenlerini damacana suyuna mecbur bırakan belediyeler bu özellikleriyle vatandaşlarından eksi not alıyorlar.

19 litre damacana suyu ortalama 60 TL-75 TL arasında satılıyor.

 

Haber : İsteniş Hakan Tüplek