Call of Duty WarZone sistem gereksinimleri: Call of Duty WarZone kaç Gb yer kaplar?

Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen bir battle royale oyunudur. Oyun , 10 Mart 2020 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Call of Duty Warzone , 150 oyunculu bir battle royale moduna sahiptir. Oyuncular, oyunun büyük haritasında diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalmaya çalışırlar. Oyunda, çeşitli silahlar, araçlar ve ekipmanlar bulunmaktadır.

Call of Duty Warzone , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Call of Duty Warzone 'un minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

İşlemci: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB veya AMD Radeon R7 370 2 GB Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Call of Duty Warzone 'un önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

İşlemci: Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 1600X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon RX 580 4 GB Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

Call of Duty Warzone , 100 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Call of Duty Warzone , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.