Ankaralılar Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi.

Ankaralılar Derneği (AHİD) Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Mesvak Başkanı Nurettin Konaklı Çiçekçiler Federasyonu Başkanı Hüseyin Çakır Ak Parti Milletvekili Kurtcan Çelebi , Zehranur Aydemir , Murat Alpaslan , Nevzat Ceylan, İYİ Parti Milletvekili  Adnan Beker , Yüksel Arslan , CHP Ankara il Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve çok sayıda vatandaş, STK Başkanları katıldı.

Etkinlikte konuşan Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman "Aşure, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir yemektir. Bu vesileyle tüm Ankaralıları bir araya getirmek istedik. Aşuremizi tüm halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Etkinlikte Hilmi Yaman , Mansur Yavaş , Fethi Yaşar, Hilal Ayık , Nevzat Ceylan çocuklara ve vatandaşlara aşure dağıtıldı. Çocuklar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, aşure dağıtımı ile son buldu.