7 Ocak 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı

7 Ocak 2024 Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC+ gruplarında en çok izlenen yapımlar sırasıyla şu şekilde oldu:

Total

MasterChef Türkiye All Star Kirli Sepeti Teşkilat Yıldızlar Bana Uzak Ne Gemiler Yaktım

AB

MasterChef Türkiye All Star Teşkilat Kirli Sepeti Ne Gemiler Yaktım Yıldızlar Bana Uzak

ABC+

MasterChef Türkiye All Star Kirli Sepeti Teşkilat Ne Gemiler Yaktım Yıldızlar Bana Uzak

MasterChef Türkiye All Star Total'de birinci oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapım, 7.85 reyting oranıyla MasterChef Türkiye All Star oldu. MasterChef Türkiye All Star, AB'de 7.61 reyting oranıyla ikinci, ABC+'da ise 8.04 reyting oranıyla birinci oldu.

Kirli Sepeti AB'de ikinci oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.87 reyting oranıyla Kirli Sepeti oldu. Kirli Sepeti, Total'de üçüncü, ABC+'da ise ikinci sırada yer aldı.

Teşkilat AB'de üçüncü oldu

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en çok izlenen yapımlardan biri de 5.16 reyting oranıyla Teşkilat oldu. Teşkilat, Total'de üçüncü, AB'de ikinci, ABC+'da ise üçüncü sırada yer aldı.

Yıldızlar Bana Uzak AB'de son sırada yer aldı

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.70 reyting oranıyla Yıldızlar Bana Uzak oldu. Yıldızlar Bana Uzak, Total'de dokuzuncu, AB'de yirmi üçüncü, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı.

Ne Gemiler Yaktım AB'de on birinci sırada yer aldı

7 Ocak Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında en az izlenen yapımlardan biri de 2.05 reyting oranıyla Ne Gemiler Yaktım oldu. Ne Gemiler Yaktım, Total'de on altıncı, AB'de on birinci, ABC+'da on beşinci sırada yer aldı.