,, ,

Zeliha Sunal Geri Dönüşümden Oluşan Koleksiyonuyla Dikkat Çekti

Moda 18.11.2022 - 10:40, Güncelleme: 18.11.2022 - 10:40 35848+ kez okundu.
 

Zeliha Sunal Geri Dönüşümden Oluşan Koleksiyonuyla Dikkat Çekti

Zeliha Sunal Geri Dönüşümden Oluşan Koleksiyonuyla Dikkat Çekti
Moda ve tekstil sektörüne katkı sağlamak amacıyla Organizatör Banu Noyan tarafından ikincisi düzenlenen Thalia Natural Beauty Openstage karma defile ile muhteşem bir final yaptı.   İranlı Moda Tasarımcısının Origami Tasarımları Büyük Ses Getirdi   Lazzoni Hotel’de Cem Özer 'in sunuculuğundaki defilenin açılışı İranlı moda tasarımcısı Rahele Jozerenjbar 'ın kağıt katlama sanatı olan origamiden tasarladığı koleksiyonuyla gerçekleşti. Geri dönüştürülebilir ve doğa dostu her biri sanat eseri olan tasarımlar, kağıt dışında hiçbir materyal kullanmadan yapıldı. Dikkatleri çeken defilenin koreografisini de gerçekleştiren Banu Noyan, İranlı tasarımcının en büyük hayali olan defileye destek olarak, hayalini gerçekleştirme imkanı sundu. Türkiye'de sanatın ve modanın çok gelişmiş olduğunu belirten moda tasarımcısı hayalini gerçekleştirme fırsatını sunduğu için Banu Noyan’a teşekkür etti.   Zeliha Sunal ’dan Doğa Dostu Tasarımlar   Thalia Natural Beauty Openstage’in finalinde podyuma çıkan Zeliha Sunal , atıklardan oluşan malzemelerden oluşan tasarımlarıyla alkışları topladı. Geri dönüşüm malzemelerinden oluşan kıyafetlerle çevre duyarlılığına dikkatleri çekti.   Demet Şener , Gizem Özdilli , Ece Gürsel olmak üzere 40 profesyonel modelin farklı markaların koleksiyonlarını podyumda buluşturan karma defile hafızalardan silinmeyecek final gerçekleştirdi.
Zeliha Sunal Geri Dönüşümden Oluşan Koleksiyonuyla Dikkat Çekti

Moda ve tekstil sektörüne katkı sağlamak amacıyla Organizatör Banu Noyan tarafından ikincisi düzenlenen Thalia Natural Beauty Openstage karma defile ile muhteşem bir final yaptı.

 

İranlı Moda Tasarımcısının Origami Tasarımları Büyük Ses Getirdi

 

Lazzoni Hotel’de Cem Özer 'in sunuculuğundaki defilenin açılışı İranlı moda tasarımcısı Rahele Jozerenjbar 'ın kağıt katlama sanatı olan origamiden tasarladığı koleksiyonuyla gerçekleşti. Geri dönüştürülebilir ve doğa dostu her biri sanat eseri olan tasarımlar, kağıt dışında hiçbir materyal kullanmadan yapıldı. Dikkatleri çeken defilenin koreografisini de gerçekleştiren Banu Noyan, İranlı tasarımcının en büyük hayali olan defileye destek olarak, hayalini gerçekleştirme imkanı sundu. Türkiye'de sanatın ve modanın çok gelişmiş olduğunu belirten moda tasarımcısı hayalini gerçekleştirme fırsatını sunduğu için Banu Noyan’a teşekkür etti.

 

Zeliha Sunal ’dan Doğa Dostu Tasarımlar

 

Thalia Natural Beauty Openstage’in finalinde podyuma çıkan Zeliha Sunal , atıklardan oluşan malzemelerden oluşan tasarımlarıyla alkışları topladı. Geri dönüşüm malzemelerinden oluşan kıyafetlerle çevre duyarlılığına dikkatleri çekti.

 

Demet Şener , Gizem Özdilli , Ece Gürsel olmak üzere 40 profesyonel modelin farklı markaların koleksiyonlarını podyumda buluşturan karma defile hafızalardan silinmeyecek final gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.