,, ,

Zeki Sincar Kimdir

Kimdir 30.01.2023 - 17:19, Güncelleme: 30.01.2023 - 17:19 9365+ kez okundu.
 

Zeki Sincar Kimdir

Zeki Sincar Kimdir
Yazar & Sinema ve Müzik Yapımcısı 1981 Yılında Mardin’de doğdu. Evli 3 Çocuğu var.Mezopotamya coğrafyasının tüm kültür zenginliklerinin barındığı Mardin’den aldığı ilhamlar ve çoklu kültür’de yaşamış olduğu deneyimler ile çocuk yaştan beri sanat’a ve sanatçı’ya özel bir duygu barındırarak yetişmiştir. Zeki Sincar Eğitim hayatının yanında ticaret hayatını da entegre ederek yaşayan Zeki Sincar sosyal alanda gerçekleştirdiği aktif duruşlarla çok genç yaşta ülke genelinde geniş bir kitle tarafından tanınmıştır. Özellikle pandemi başlangıcıyla ağır darbe yiyen sinema ve müzik sektörüne derin soluk kazandıran ve en riskli süreçte sanat’ın yeniden hayat bulmasına yönelik yaptığı yatırımlar ve projeler sanat ve sektör camiası tarafndan minnetle karşılanmış ve uluslararası arenadan aldığı ödüller ile Türkiye’de Sanat’ın yeniden can bulmuş haline nefes veren önemli mimarlar arasında yer almıştır.  Zeki Sincar Sadece sanat çalışmalarının üreticiliğine değil, sanat ahlakının korunması ve yaygınlaştırılması konularında da önemli sosyal projelere imza atan Zeki Sincar 2022 yılına KİRVE isimli kitap yazarak girmekte ve Kirve’lik olgusunun tüm kültürel yapısını gün ışığına çıkararak önemli bir kültürel esere daha imza atmıştır. SİNEMA FİLMLERİ : Bahtsız Bedri Ceberruh 7 Yedi İntikam oyunları BELGESELLER Kirve Buhur Suyu  YAZDIĞI KİTAPLAR.  Kirve.                                                     İntikam oyunları                                                  ALDIĞI ÖDÜLLER  Lafa Orinos Tokyo Film Awards Florance Film Awards Andromeda Film Awards İstanbul Awards Top İndia Film Awards Foça film festivali                                Prisma film festivali.                            JÜRİ ÜYESİ OLDUĞU FESTİVALLER Gladyatör Film Awards Andromeda Film Awards Haber: Görkem EMGEN  
Zeki Sincar Kimdir

Yazar & Sinema ve Müzik Yapımcısı 1981 Yılında Mardin’de doğdu. Evli 3 Çocuğu var.Mezopotamya coğrafyasının tüm kültür zenginliklerinin barındığı Mardin’den aldığı ilhamlar ve çoklu kültür’de yaşamış olduğu deneyimler ile çocuk yaştan beri sanat’a ve sanatçı’ya özel bir duygu barındırarak yetişmiştir.


Zeki Sincar Eğitim hayatının yanında ticaret hayatını da entegre ederek yaşayan Zeki Sincar sosyal alanda gerçekleştirdiği aktif duruşlarla çok genç yaşta ülke genelinde geniş bir kitle tarafından tanınmıştır. Özellikle pandemi başlangıcıyla ağır darbe yiyen sinema ve müzik sektörüne derin soluk kazandıran ve en riskli süreçte sanat’ın yeniden hayat bulmasına yönelik yaptığı yatırımlar ve projeler sanat ve sektör camiası tarafndan minnetle karşılanmış ve uluslararası arenadan aldığı ödüller ile Türkiye’de Sanat’ın yeniden can bulmuş haline nefes veren önemli mimarlar arasında yer almıştır. 


Zeki Sincar Sadece sanat çalışmalarının üreticiliğine değil, sanat ahlakının korunması ve yaygınlaştırılması konularında da önemli sosyal projelere imza atan Zeki Sincar 2022 yılına KİRVE isimli kitap yazarak girmekte ve Kirve’lik olgusunun tüm kültürel yapısını gün ışığına çıkararak önemli bir kültürel esere daha imza atmıştır.

SİNEMA FİLMLERİ :
Bahtsız Bedri
Ceberruh
7 Yedi
İntikam oyunları
BELGESELLER
Kirve
Buhur Suyu

 YAZDIĞI KİTAPLAR. 

Kirve.                                                    

İntikam oyunları                                                 

ALDIĞI ÖDÜLLER 
Lafa
Orinos
Tokyo Film Awards
Florance Film Awards
Andromeda Film Awards
İstanbul Awards
Top İndia Film Awards
Foça film festivali                               

Prisma film festivali.                         

 
JÜRİ ÜYESİ OLDUĞU FESTİVALLER
Gladyatör Film Awards
Andromeda Film Awards

Haber: Görkem EMGEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.