,, ,

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Heyetiyle Birlikte Adalet Partisi’ni Ziyarette Bulundu.

Siyaset 29.06.2022 - 16:48, Güncelleme: 29.06.2022 - 16:48 5614+ kez okundu.
 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Heyetiyle Birlikte Adalet Partisi’ni Ziyarette Bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ heyetiyle birlikte Adalet Partisi Genel Merkezini ziyarette bulundu.
 Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz ortak basın açıklaması düzenledi. Prof. Dr. Vecdet bizler birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Ümit Özdağ ile de aynı düşünceyi taşıdıklarını ifade etti. Ülkeye ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını, görüşlerini paylaştıklarını söyledi ve ziyaret için Prof. Dr. Ümit Özdağ’a’ teşekkür etti. ‘’AKP GİTSİN DE YERİNE KİM GELİRSE GELSİN DİYEMEYİZ’’ Prof. Dr. Ümit Özdağ: ‘’Sayın Genel Başkan, biz de burada olmaktan, sizin yeni binanızı ziyaret etmekten, hayırlı olsun demekten, Zafer Partisi olarak çok mutluyuz. Yapmış olduğunuz değerlendirmenin her kelimesine içtenlikle katıldığımızı ifade etmek isterim çok sert ama güzel bir şekilde ifade ettiniz. Son 20 seneden bu yana yaşanan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, millet ve vatan coğrafyasının tahrip edilmesi sürecini sonlandırmak ve Türk Milletine Türk Devletini geri vermenin zamanı gelmiş ve geçmektedir. 2023 seçimleri bu anlamda bir referandum niteliği taşımaktadır.  Referandumun konusu da geçtiğimiz bin senedir Türk coğrafyası olan Anadolu’nun gelecek bin senede de Türk coğrafyası olarak kalıp kalmayacağına karar verilmesidir. Eğer 2023 seçimlerinden olumsuz bir sonuç çıkarsa, bundan sonraki süreç Türk milleti ve devleti için çok daha ağır geçecek. Komşu coğrafyalarda yaşanan iç savaş manzaraları ne yazık ki ülkemiz de yaşamak zorunda kalacaktır. Ondan dolayı 2023 seçimlerine giderken milletimizi şu konuda uyarmalıyız. Evet, AKP muhakkak gitmelidir, siyasi tarihin bir parçası olmalıdır ancak AKP gitsin de yerine kim gelirse gelsin diyemeyiz çünkü AKP gerisinde bir enkaz değil bir moloz bırakarak gidecektir. Eğer bu molozu yönetemeyecek ve devleti tekrar inşa edemeyecek bir kadro iktidara gelirse, bugün yaşanan dağılma süreci daha da hızlanır ve daha da kontrolsüz hale gelir. Tabii bu noktada ifade ettiğimiz gibi Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesini savunan siyaseti Türk halkı’nın Türk seçmeninin önüne çıkmasının zamanı gelmiştir. 2023 seçimleri aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız yılda gerçekleşmektedir. Bütün dileğimiz 29 Ekim 1923’te, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ruhunu şad edecek bir sonucun haziran seçimlerinden çıkmasıdır. Onun için mücadele ediyoruz. Size de yeni binanızda yeni bir şevk ve yeni bir hız ile başarılı çalışmalar diliyoruz. Önümüzdeki süreçte de görüşmelerimizi devam ettireceğiz.’’ ifadesinde bulundu.  
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ heyetiyle birlikte Adalet Partisi Genel Merkezini ziyarette bulundu.

 Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz ortak basın açıklaması düzenledi. Prof. Dr. Vecdet bizler birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Ümit Özdağ ile de aynı düşünceyi taşıdıklarını ifade etti. Ülkeye ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını, görüşlerini paylaştıklarını söyledi ve ziyaret için Prof. Dr. Ümit Özdağ’a’ teşekkür etti.

‘’AKP GİTSİN DE YERİNE KİM GELİRSE GELSİN DİYEMEYİZ’’
Prof. Dr. Ümit Özdağ:
‘’Sayın Genel Başkan, biz de burada olmaktan, sizin yeni binanızı ziyaret etmekten, hayırlı olsun demekten, Zafer Partisi olarak çok mutluyuz. Yapmış olduğunuz değerlendirmenin her kelimesine içtenlikle katıldığımızı ifade etmek isterim çok sert ama güzel bir şekilde ifade ettiniz. Son 20 seneden bu yana yaşanan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, millet ve vatan coğrafyasının tahrip edilmesi sürecini sonlandırmak ve Türk Milletine Türk Devletini geri vermenin zamanı gelmiş ve geçmektedir. 2023 seçimleri bu anlamda bir referandum niteliği taşımaktadır.  Referandumun konusu da geçtiğimiz bin senedir Türk coğrafyası olan Anadolu’nun gelecek bin senede de Türk coğrafyası olarak kalıp kalmayacağına karar verilmesidir. Eğer 2023 seçimlerinden olumsuz bir sonuç çıkarsa, bundan sonraki süreç Türk milleti ve devleti için çok daha ağır geçecek. Komşu coğrafyalarda yaşanan iç savaş manzaraları ne yazık ki ülkemiz de yaşamak zorunda kalacaktır. Ondan dolayı 2023 seçimlerine giderken milletimizi şu konuda uyarmalıyız. Evet, AKP muhakkak gitmelidir, siyasi tarihin bir parçası olmalıdır ancak AKP gitsin de yerine kim gelirse gelsin diyemeyiz çünkü AKP gerisinde bir enkaz değil bir moloz bırakarak gidecektir. Eğer bu molozu yönetemeyecek ve devleti tekrar inşa edemeyecek bir kadro iktidara gelirse, bugün yaşanan dağılma süreci daha da hızlanır ve daha da kontrolsüz hale gelir. Tabii bu noktada ifade ettiğimiz gibi Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesini savunan siyaseti Türk halkı’nın Türk seçmeninin önüne çıkmasının zamanı gelmiştir. 2023 seçimleri aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız yılda gerçekleşmektedir. Bütün dileğimiz 29 Ekim 1923’te, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ruhunu şad edecek bir sonucun haziran seçimlerinden çıkmasıdır. Onun için mücadele ediyoruz. Size de yeni binanızda yeni bir şevk ve yeni bir hız ile başarılı çalışmalar diliyoruz. Önümüzdeki süreçte de görüşmelerimizi devam ettireceğiz.’’ ifadesinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.