,, ,

Yeşilçam öksüz kalıyor

Gündem 30.06.2022 - 11:50, Güncelleme: 30.06.2022 - 11:50 4234+ kez okundu.
 

Yeşilçam öksüz kalıyor

Türk sinemasının en başarılı aktrisleri arasında yer alan Selda Alkor, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölümüne ilişkin ''Yeşilçam öksüz kalıyor'' dedi.
Türk sinemasının en başarılı aktrisleri arasında yer alan Selda Alkor usta oyuncu Cüneyt Arkın 'ın ölümüne ilişkin ''Yeşilçam öksüz kalıyor'' dedi. Arkın ile İnatçı Gelin, Kırbaç Altında, Yakut Gözlü Kedi, Göklerdeki Sevgili, İlk ve Son, Şafak Sökmesin, İntikam Uğruna gibi pek çok yapımda, setlerde ter döken Alkor, HİBYA'ya yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu söyledi. Alkor, Cüneyt Arkın 'ın Yeşilçam 'ın en önemli isimlerinden biri olduğuna işaret ederek, ''Dürüst, mert bir insandı. Çok yönlüydü. Doktordu, savaş sporları uzmanıydı.'' dedi. Arkın'ın sinema için önemli işler yaptığını dile getiren Alkor, ''Kendini düşünmeden, daha iyisini yapayım derken vücudunda önemli hasarlar oluştu. Eğer dünya sinemasında var olabilseydi, sanırım birçok Hollywood starının korkulu rüyası olurdu. Sette sohbet edebileceğin bir arkadaştı.'' diye konuştu. Alkor, ''Ne yazık ki Yeşilçam öksüz kalıyor.'' ifadesini kullanarak, sözlerini şöyle tamamladı: ''Çınarlar teker teker gidiyor. Tabii ki Türk sinema seyircisinin kalbinde hep yaşıyorlar. Cüneyt'i de sevenleri hiç unutmayacak. Sinemamızın başı sağ olsun diyorum. Sevgili Betül'e, tüm aileye baş sağlığı diliyorum, nurlar içinde uyusun.'' Haber : MEHMET BAYER - 30.06.2022 - HİBYA - 
Türk sinemasının en başarılı aktrisleri arasında yer alan Selda Alkor, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölümüne ilişkin ''Yeşilçam öksüz kalıyor'' dedi.

Türk sinemasının en başarılı aktrisleri arasında yer alan Selda Alkor usta oyuncu Cüneyt Arkın 'ın ölümüne ilişkin '' Yeşilçam öksüz kalıyor'' dedi.

Arkın ile İnatçı Gelin, Kırbaç Altında, Yakut Gözlü Kedi, Göklerdeki Sevgili, İlk ve Son, Şafak Sökmesin, İntikam Uğruna gibi pek çok yapımda, setlerde ter döken Alkor, HİBYA'ya yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu söyledi.

Alkor, Cüneyt Arkın 'ın Yeşilçam 'ın en önemli isimlerinden biri olduğuna işaret ederek, ''Dürüst, mert bir insandı. Çok yönlüydü. Doktordu, savaş sporları uzmanıydı.'' dedi.

Arkın'ın sinema için önemli işler yaptığını dile getiren Alkor, ''Kendini düşünmeden, daha iyisini yapayım derken vücudunda önemli hasarlar oluştu. Eğer dünya sinemasında var olabilseydi, sanırım birçok Hollywood starının korkulu rüyası olurdu. Sette sohbet edebileceğin bir arkadaştı.'' diye konuştu.

Alkor, ''Ne yazık ki Yeşilçam öksüz kalıyor.'' ifadesini kullanarak, sözlerini şöyle tamamladı:

''Çınarlar teker teker gidiyor. Tabii ki Türk sinema seyircisinin kalbinde hep yaşıyorlar. Cüneyt'i de sevenleri hiç unutmayacak. Sinemamızın başı sağ olsun diyorum. Sevgili Betül'e, tüm aileye baş sağlığı diliyorum, nurlar içinde uyusun.''

Haber : MEHMET BAYER - 30.06.2022 - HİBYA - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.